13 / 05 / 2024

Mimarların Piri Sinan

Mimarların Piri Sinan

Mimar Sinan'ın hayatı belgeselleştirildi. 60 dakikalık belgeselin yönetmen koltuğunda Mesut Gengeç oturuyor...

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı!

14 Mayıs seçiminden sonra düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcılar tarafından hayal kırıklığına neden olurken Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? sorusu merak ediliyor.  Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı...

Altının piri İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı! 14 gün sonrasına dikkat! Çok büyük vurgun yapacaklar!

Altının piri İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili seçim sonrasını işaret ederek yatırımcıları uyardı. Çok büyük vurgun yapacaklar!

Altın piri İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın ve dolara saldırmayın! Üzüleceksiniz! Oyuna gelmeyin

Altın piri İslam Memiş, piyasalarda yoğun bir şekilde altın ve döviz alımının olduğunu belirtti. Vatandaşların bu gaza gelerek altın ve dolar almak için yarışa girmemeleri konusunda üstüne basa basa uyarılarda bulundu. Altın ve dolara saldırmayın! Üzüleceksiniz! Oyuna gelmeyin

Gümüşün rotası belli oldu! İslam Memiş net rakamı açıkladı! Bunu yapan parasını ikiye katlayacak!

Altın Piri İslam Memiş, gümüş yatırımcıları için gümüşün rotasını açıklayarak, net rakamı söyledi. Bunu yapan parasının ikiye katlayacak.

Gram altın 1.300 TL oldu! Altının rotası oluştu! Altın Piri İslam Memiş yeni rakamı açıkladı! Şimdi bu rakam geliyor

Gram altın bugün yurt içi piyasalarda resmen 1.300 TL'yi gördü. Rekordan rekora tırmanan altın fiyatları yükselmeye devam ederken Altın Piri İslam Memiş yeni rakamı açıkladı! Şimdi bu rakam geliyor...

Gram altın için 'Bu rakamlar normal, alışın' diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

Gram altın fiyatı bugünkü ons altının rüzgarıyla tarihi rekorunu kırdı. Altın fiyatları için 'bu rakamlar normal alışın diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

Altının Piri İslam Memiş'ten gümüş için net açıklama geldi! Gümüş fiyatları 20 TL olacak!

Altının Piri İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gümüş fiyatlarının 20 TL olacağını belirten Memiş, yatırımcıları uyararak tarih açıkladı.

Altın için 'bunlar rekor değil' diyen Altının Piri İslam Memiş asıl rekoru açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğiniz gün 2 bin dolar seviyesi ile rekor kırdı. Piyasalarda altın fiyatlarındaki rekor gündeme düşerken Altın için ''bunlar rekor değil'' diyen Altının Piri İslam Memiş asıl rekoru açıkladı!

Altın yükseliş yoluna girdi! Altın Piri İslam Memiş elinde 1 gram bile altını olanlara güzel haber verdi!

Altının Piri İslam Memiş altının yükseliş yoluna girdiğini söyleyerek, elinde 1 gram bile altını olanlara güzel haber verdi. 

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Altının Piri İslam Memiş son fırsat dedi! Bu rakamı verdi, görenler tir tir titredi

Altının Piri İslam Memiş altı fiyatlarındaki hareketlilik sonrasında yatırımcıların ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusuna yönelik son fırsat diyerek rakam verdi. Bu rakamı görenler tir tir titredi...

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusuna net yanıt Altın Piri İslam Memiş'ten geldi! Bu rakamlara aldanmayın

Altın fiyatlarındaki agresif dalgalanmalar yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusuna net yanıt Altın Piri İslam Memiş'ten geldi! Bu rakamlara aldanmayın...

Altın şu anda resmen bedava diyen Altın Piri İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Bunu yapmayan başını yerden yere vuracak

Altın Piri İslam Memiş ''altın şuanda resmen bedava'' diyerek yeni rekor rakamı açıkladı. Bunu yapmayan başını yerden yere vuracak!

Altının füze gibi fırlayacağı tarih resmen belli oldu! Altın piri İslam Memiş net rakam verdi! Çabuk planınızı yapın

Altının füze gibi fırlayacağı tarih resmen belli oldu! Altın piri İslam Memiş net rakam verdi! Altın alıp satmak isteyenler çabuk planınızı yapın.

Mimarların Piri Sinan Haberi

Mimarların Piri Sinan

Mimar Sinan, Osmanlı döneminde önemli eserlere imza attı. Eserleri bugünlere kadar gelen Mimar Sinan'ın hayatı belgeselleştirildi.


Mimar Sinan'ın hayatı "Mimarların Piri Sinan" adıyla belgesel olarak hazırlandı. Belgesel MG Yapım ve PRD ortaklığında çekildi. Belgeselin yönetmen koltuğunda Mesut Gengeç oturuyor.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Mesut Gengeç konuyla ilgili olarak şunları söyledi; "Sadece Türk değil dünya mimarlık tarihine adını altın harflerle yazdıran bir dahinin hayatını anlatmaya çalıştık. Yaklaşık bir yıllık çalışmanın ürünü olan 'Mimarların Piri Sinan' belgeselinde pek çok soruya da cevap arıyoruz. Mimar Sinan'ın etnik kökeni neydi, eserlerinde Erciyes'in nasıl bir etkisi vardı, Süleymaniye Kütüphanesi'nde bulunan 4911 numaralı el yazması Tezkiterü'l Bünyan'ın sayfa kenarlarına not düşen Mimar Sinan mıydı, Ayasofya'yı geçmek için neler yaptı, kendinden sonra gelecek nesillerden...