06 / 05 / 2024

mimarlık öğrencileri sergisi nerede

mimarlık öğrencileri sergisi nerede

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından ikincisi düzenlenen TSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi ”Basamaklar 2015” Metapan’ın desteği ile ve Serbest MİMAR Dergisi'nin iletişim sponsorluğunda 9 Ekim’de TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

Üniversite öğrencilerinden Uygarlık Tarihinde Mimarlık sergisi!

Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri kültür sanat faaliyetlerini online platforma taşıdı. Öğrencilerin ortaya çıkardığı projeler arasında "Mimarlıkta Disiplinler Arası Yaklaşımlar", "Tarihi Kentsel Dokuda Çağdaş Tasarım" ve "Uygarlık Tarihinde Mimarlık"  başlıklı ürünle

Basamaklar'19 TSMD Mimarlık Merkezi'nde açılışını yaptı!

TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi “Basamaklar”a TSMD Mimarlık Merkezi 6. kez ev sahipliği yaptı...

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Mimarlık Yıllığı Sergisi HOM Design Center'da açıldı!

HOM Design Center, “Mimarlık Yıllığı” sergisine ev sahipliği yapıyor. 70’e yakın projeyi buluşturan serginin kapıları 16 Temmuz'a kadar açık.

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Tabanlıoğlu Mimarlık'ın AKM Berlin sergisi başladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın “Recomposing AKM – AKM'yi Yeniden Oluşturmak” adlı sergisi, 15 Mart akşamı kültür, sanat ve mimarlık dünyasının önemli isimlerini buluşturan bir törenle kapılarını açtı. 

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu 26 Mayıs – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Dünyanın önde gelen mimarlık etkinliklerinden biri olan Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi, 26 Mayıs - 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kalebodur, mimarlık öğrencileri ile buluştu!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, üniversitelerle işbirliğine giderek, mimarlık öğrencilerine destek olmayı hedefliyor.

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

Mimarlık Yıllığı 2016 sergisi 25 Nisan'da!

Mimarlık Yıllığı 2016 sergisi 25 Nisan Salı günü saat 19:00'da gerçekleşecek. Sergide, 140 proje arasından seçilen 49 projenin sergilenecek.

ODTÜ Mimarlık öğrencilerinden Mehmet Kocadon’a ziyaret!

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ile son sınıf öğrencileri, Bodrum’daki Çatal Ada’da başlattıkları öğrenci projesi kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Ayvacık Belediyesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri Ayvacık'ta!

19 Mayıs Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, proje üretmek için Ayvacık İlçesini seçtiler.

mimarlık öğrencileri sergisi nerede Haberi

mimarlık öğrencileri sergisi nerede


Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından ikincisi düzenlenen TSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi ”Basamaklar 2015” Metapan’ın desteği ile ve Serbest MİMAR Dergisi'nin iletişim sponsorluğunda 9 Ekim’de TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor. 


Öğrenci sergisi ile öncelikle mimarlık bölümü öğrencilerine TSMD Mimarlık Merkezi’ni tanıtmak, benimsetmek, farklı okulların mimarlık öğrencilerini bir araya getirerek etkileşimlerini sağlamak ve böylece mimarlık eğitimine ve ortamına katkıda bulunmak amaçlanıyor. 


"Basamaklar 2015" Sergisi, Ankara'da mimarlık eğitimi veren üniversitelerin öğrencilerinin yaratıcı önerileri ve çalışmalarını sizlerle buluşturuyor. Sergide, Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, TED Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi olmak üzere 8 üniversitenin mimarlık bölümü öğrencilerinin projeleri yer alıyor. 


Tüm mimarlık camiasının davetli olduğu açılış kokteyli 9 Ekim 2015 tarihinde saat 19:00’da TSMD Mimarlık Merkezi’nde...