29 / 04 / 2024

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi 26 Mayıs'ta!

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu 26 Mayıs – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...



Bu yıl 26 Mayıs – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda Vardiya başlıklı proje yer alıyor. Koordinasyonunu İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın yürüttüğü Venedik Mimarlık Bienali Türkiye Pavyonu, Schüco Türkiye ve VitrA’nın eş sponsorluğunda düzenleniyor. 

Küratörlüğünü Kerem Piker’in, yardımcı küratörlüğünü Cansu Cürgen, Yelta Köm, Nizam Onur Sönmez, Yağız Söylev ve Erdem Tüzün’ün üstlendiği Vardiya projesinde bienal süresince haftalık vardiyalar halinde Venedik’e gidecek lisans ve yüksek lisans mimarlık bölümü öğrencileri, bienalin bu yılki teması Freespace / Serbestmekân kavramı çerçevesinde geniş katılımlı bir projeye dâhil oluyor.

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda yer alacak projenin detaylarını aktarmak üzere 6 Mart Salı akşamı 19.00’da Salon İKSV’de bir basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Küratörlerin projenin detaylarını anlatacağı basın toplantısında İKSV Genel Müdürü Görgün Taner, Schüco Türkiye Genel Müdürü Can Eren ve VitrA adına Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ali Aköz de birer konuşma yapacak. 


Geri Dön