28 / 04 / 2024

Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi toplantısı 7 Mart'ta!

Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi toplantısı 7 Mart'ta!

Bu yıl 28 Mayıs-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda Darzanà başlıklı proje yer alacak.




Bu yıl 28 Mayıs-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda Darzanà başlıklı proje yer alacak. Koordinasyonunu İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın yürüttüğü Venedik Mimarlık Bienali Türkiye Pavyonu, Schüco Türkiye ve VitrA’nın eş sponsorluğunda düzenleniyor.  


Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda yer alacak projenin detaylarını aktarmak üzere 7 Mart Pazartesi akşamı 19.00’da İstanbul Deniz Müzesi’nde bir basın toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıya konuşmacı olarak küratörler Feride Çiçekoğlu, Mehmet Kütükçüoğlu ve Ertuğ Uçar, proje için küratöryel işbirliği yapan Cemal Emden ve Namık Erkal ile proje ekibi Hüner Aldemir, Caner Bilgin, Hande Ciğerli, Gökçen Erkılıç, Nazlı Tümerdem ve Yiğit Yalgın katılacak.  


Basın toplantısında İKSV Genel Müdürü Görgün Taner, Schüco Türkiye Genel Müdürü Can Eren ve VitrA adına Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah da birer konuşma yapacak.  



Geri Dön