30 / 04 / 2024

Venedik Bienali 14. Uluslararasi Mimarlik Sergisi basın toplantısı 10 Mart'ta!

Venedik Bienali 14. Uluslararasi Mimarlik Sergisi basın toplantısı 10 Mart'ta!

Türkiye bu yıl 7 Haziran - 23 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Venedik Bienali 14. Uluslararası Mimarlık Sergisi’nde ilk kez ulusal bir pavyonla yer alacak.



Küratörlüğünü Murat Tabanlıoğlu, proje koordinatörlüğünü ise Pelin Derviş’in yapacağı Türkiye Pavyonu,  Venedik Bienali’nin iki ana mekânından biri olan Arsenale’de yer alacak.


Koordinasyonunu İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın yürüttüğü Venedik Mimarlık Bienali Türkiye Pavyonu, Schüco Türkiye ve VitrA’nın eş sponsorluğunda düzenleniyor.  


Venedik Bienali 14. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda yer alacak projenin detayları, küratör Murat Tabanlıoğlu ve proje koordinatörü Pelin Derviş’in katılımıyla 10 Mart Pazartesi akşamı 18.00’de Salon İKSV’de yapılacak bir basın toplantısıyla açıklanacak. Toplantıya Türkiye Pavyonu’nun sergi ekibi ve Bilim Kurulu üyeleri de katılacak.


Basın toplantısında ayrıca İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Schüco Türkiye Reklam Müdürü Zeynep İnsel Muratoğlu ve VitrA adına Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah konuşmacı olarak yer alacak. Toplantı, konuşmaların ardından, X Restaurant & Bar’da devam edecek.



Geri Dön