15 / 05 / 2024

16. Uluslararası Mimarlık Sergisi

16. Uluslararası Mimarlık Sergisi

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu 26 Mayıs – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Semuhi Burak Saltan tarafından kuruldu.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Yetkin tarafından kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Uzer tarafından kuruldu.

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

GMW Mimarlık’tan global projeler için tasarım yönetimi ve koordinasyon hizmeti!

GMW Mimarlık mimari proje üretimi dışında, pek çok uluslararası proje grubuna yönetim ve koordinasyon konularında danışmanlık hizmeti vererek Türkiye’de benzeri olmayan bir başarıya imza atıyor…

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Göçmez ve Oktay Kargın tarafından kuruldu. 

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yalçın ve Gencer Yalçın tarafından kuruldu.

16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Haberi

16. Uluslararası Mimarlık Sergisi

Bu yıl 26 Mayıs – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda Vardiya başlıklı proje yer alıyor. Koordinasyonunu İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın yürüttüğü Venedik Mimarlık Bienali Türkiye Pavyonu, Schüco Türkiye ve VitrA’nın eş sponsorluğunda düzenleniyor. 

Küratörlüğünü Kerem Piker’in, yardımcı küratörlüğünü Cansu Cürgen, Yelta Köm, Nizam Onur Sönmez, Yağız Söylev ve Erdem Tüzün’ün üstlendiği Vardiya projesinde bienal süresince haftalık vardiyalar halinde Venedik’e gidecek lisans ve yüksek lisans mimarlık bölümü öğrencileri, bienalin bu yılki teması Freespace / Serbestmekân kavramı çerçevesinde geniş katılımlı bir projeye dâhil oluyor.

Venedik Bienali 16. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda yer alacak projenin detaylarını aktarmak üzere 6 Mart Salı akşamı 19.00’da Salon İKSV’de bir basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Küratörlerin projenin detaylarını anlatacağı basın toplantısında...