29 / 04 / 2024

Mimarlık ve tasarımın geleceği

Mimarlık ve tasarımın geleceği

Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Cas Context Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cas Context Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Çakar tarafından kuruldu.

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bukle Can ve Ufuk Can ortaklığında kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Tüzün tarafından kuruldu.

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Sabrican Şahin, Mehmet Ulaş Karahan ve Mert Karaman ortaklığında kuruldu.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halime Çolpantekin, Hasan Akgün ve Yeşim Çolpantekin Akgün ortaklığında kuruldu.

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Çalışkan tarafından kuruldu.

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ent Interıors Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eylül Nazlı Tüfekçi tarafından kuruldu.

Mimarlık ve tasarımın geleceği Haberi

Mimarlık ve tasarımın geleceği

Geçtiğimiz sene ikincisi “Mimari ve Tasarımda Yenilikçi Yaklaşımlar” temasıyla yoğun ilgi gören ve Türkiye’nin en geniş kapsamlı mimarlık ve tasarım disiplinlerini buluşturan ilk ve tek zirvesi Mimari ve Tasarım Zirvesi, bu sene de tüm yaratıcı endüstrileri, yurt içinden ve yurt dışından mimarlık, iç mimarlık, grafik ve endüstri ürünleri tasarımı alanında 20.000’in üzerinde sektörün değerli profesyonellerini ve öğrencileri bir araya getirerek 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla üçüncüsünü gerçekleştirecek.

Bu sene Baumit ana sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte mimarlık, iç mimarlık, grafik ve endüstri ürünleri tasarımı alanında dünyaca ünlü isimlerin yer alacağı panel ve konferansların yanı sıra ziyaretçileri atölyeler, sektör profesyonelleri tarafından tasarıma imza atmanın doğaçlama bir biçimde anlatıldığı BiKahve Sohbetleri, 20 saniye...