05 / 05 / 2024

mimaroba Rose Marine Butik fiyat listesi

mimaroba Rose Marine Butik fiyat listesi

Rose Marine Butik fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Rose Marine Butik fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mimaroba Rose Marine Butik lokasyon!

Mimaroba Rose Marine Butik lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Mimaroba Rose Marine Butik lokasyon ve konum bilgisi...

Rose Marine Butik ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Mimaroba'da hayata geçirilen Rose Marine Butik ön talep topluyor. Projede toplam 142 adet konut bulunuyor.

Rose World İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rose World İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Kadriye Akıncı tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Mahallesi, Demirciler B3 Blok Sokak'ta kuruldu.

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rose Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Doğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Ankara Caddesi' nde kuruldu.

Tulip Rose Twin iletişim bilgileri!

Dairelerin 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Tulip Rose Twin iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 671 10 16 olarak belirlendi.

Maltepe Tulip Rose Twin daire fiyatları!

2 blok şeklinde inşa edilen proje E5 ’in hemen yanında yer alıyor. Maltepe Tulip Rose Twin daire fiyatları 750 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Tulip Rose Twin satılık daire!

2 bloktan oluşan meydana gelen Tulip Rose Twin satılık daire fiyatları 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tulip Rose Twin Maltepe ev fiyatları!

Tulip Rose Twin Maltepe ev fiyatları 750 bin liradan başlayarak değişiyor. 100 konutluk Tulip Rose Twin Maltepe projesinde daire teslimleri 12 ay sonra yapılıyor...

Tulip Rose Twin adres bilgileri!

Aksesuar İnşaat, Çavuşoğlu İnşaat ve Askar imzası ile inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Tulip Rose Twin adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Tulip Rose Twin Zümrütevler fiyatları!

Tulip Rose Twin Zümrütevler fiyatları 750 bin liradan başlayarak değişiyor. Maltepe'de yükselen Tulip Rose Twin projesinde 3+1 ve 4+1 daire tipleri olmak üzere 110 daire yer alıyor...

Tulip Rose Twin Maltepe iletişim!

Tulip Rose Twin Maltepe iletişim için 0216 671 10 16 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşeceği projede daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor.

Tulip Rose Twin ne zaman teslim?

Tulip Rose Twin'de daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Tulip Rose Twin ne zaman teslim edilecek?

Maltepe Tulip Rose Twin satış fiyatları!

Toplam 110 adet daireden oluşan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor. Maltepe Tulip Rose Twin satış fiyatları 750 bin TL'den başlıyor.

mimaroba Rose Marine Butik fiyat listesi Haberi

mimaroba Rose Marine Butik fiyat listesi

Rose Marine Butik projesi İstanbul Avrupa Yakası Mimaroba'da yükseliyor.  Toplam 142 adet konutun bulunduğu proje için ön talep süreci başladı.

Rose Marine Butik fiyat listesi!
Rose Marine Butik fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Rose Marine Butik fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Rose Marine Butik fiyat listesi hakkında detaylardan önce proje ile ilgili bazı bilgiler paylaşalım.

Ön talep avantajının başladığı Rose Marine Butik projesi Gül İnşaat ve Çebi Yapı ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Projede142 adet konut ve 14 adet ticari alan bulunuyor.

Projedeki konutlar 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 5+2, 6+2 ve 7+2 şeklinde tasarlandı.

Rose Marine Butik fiyat listesi!
Mimaroba Rose Marine Butik projesi kapsamındaki 2 oda 1 salon dairelerin fiyatı 1 milyon 750 bin TL'den başlıyor.

Anahtar teslimlerinin 24 ay sonra...