05 / 05 / 2024

Mimgrup Adem Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mimgrup Adem Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mimgrup Adem Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Adem Uyar imzasıyla kuruldu.

Mim Grup Aden Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mim Grup Aden Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Adem Uyar tarafından kuruldu.

Mimgrup Adem Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimgrup Adem Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Adem Uyar imzasıyla kuruldu.

İzmit Belediyesi'nden inşaat atığı uyarısı!

İzmit Belediyesi’nden cadde ve sokaklara inşaat atılmaması konusunda uyarı yapıldı İzmit Belediyesi Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, cadde ve sokaklar, boş alanlara inşaat atığı atmanın yasak olduğu hatırlatıldı

Adem Murat Yücel: Alanya'da daha büyük yatırımlar yapacağız!

2015 yılında kıt imkanlarla çok büyük hizmetler yaptıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hizmetlerimizi Alanya’nın en ücra köşesine kadar götürdük. 2016'da güzel projeler ve daha büyük yatırımlarla halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

İzmir'de kentsel dönüşüm bölgelerinde konut satış uyarısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde kentsel dönüşüm proje alanlarında konut satışları hakkında önemli bir uyarı geldi.

Çorum Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, emlak vergileri ile ilgili açıklama yaptı. Çorum Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı...

Turkay Özgür taşkın alanları için imar uyarısı yaptı!

Antalya Su Yönetimi ve Taşkın Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan DSİ Müdürü Özgür, taşkın alanları için imar uyarısı yaptı. Özgür, "Belediyelerin taşkın koruma projelerinde DSİ onayının alınması önem taşımaktadır" dedi.

Krediyle konut alanlara yüksek faizli vergi cezası ödemeyin uyarısı!

TÜSODER Emlak Komisyonu Başkanı Kolçak, banka kredisiyle konut satın alan tüketicilere yüksek faizli vergi cezası ödemeyin uyarısında bulundu.

TÜSODER'den emlak vergisi cezalarına karşı uyarı!

Tüketici Sorunları Derneği; konut kredisi kullananların beyan ettikleri emlak vergi değerinin kullandıkları kredi miktarından düşük olması durumunda ciddi vergi cezalarıyla karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulundu.

Adem Koca: Mersin'de eğitim için arsa bağışı yapılmalı!

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, ilçe milli eğitim müdürlerinden, hayırsever vatandaşların arsa bağışı ve okul yapımına teşvik edilmesi için gereken tüm gayreti göstermelerini istedi.

Sayıştay'dan arazi rantı uyarısı!

Sayıştay, ihaleye çıkarılan kamu arazilerinde satış sonrası imar planı değişikliği yapıldığına dikkat çekerek, bu yüzden kamuda kalması gereken değer artışlarının üçüncü kişilere bırakıldığı uyarısında bulundu.

ASKİ'den inşaat atıkları uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, sokaklara bırakılan inşaat ve hafriyat atıklarının yağışlı günlerde mazgalları tıkadığını belirterek, vatandaşlara, "Sokaklara inşaat hafriyatı bırakmayın” uyarısında bulundu.

Uyarıyı dinleyenler, ev yanında arabayı bedavaya getirdi!

Konut sektörünün önde gelen kuruluşlarının “ev alacakların döviz kurundaki yükselişi iyi değerlendirmesi” yolundaki uyarısını dikkate alanlar, son bir ay içindeki kur değişimleri ile ev alırken, arabalarını da bedavaya getirmiş oldular.

Mimgrup Adem Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Mimgrup Adem Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Mimgrup Adem Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Adem Uyar imzasıyla kuruldu. 


Mimgrup Adem Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat yapımı,mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, Fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri ve taşeronluk hizmetleri, 2- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans,karo, kalebodur,parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri,  boya,armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı pencere ve kapı sistemleri ve...