29 / 04 / 2024

mina towers reklamında kim oynuyor

mina towers reklamında kim oynuyor

1.500 daire ve 95 ticari üniteden meydana gelen Mina Tower projesi İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. İşte Fikirtepe Mina Tower fiyatları 2017...

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

Thodex'in reklamında oynayan ünlülere suç duyurusu!

Thodex mağduru bir vatandaş, avukatı aracılığıyla şirketin reklamlarında oynayan ünlülerle ilgili suç duyurusu yaptı.

Balıkesir'de birinci sınıf tarım arazileri satışa çıkarıldı iddiası!

Engin Gayrimenkul - Arsa ismindeki şirket Edremit Kaz Dağları Zeytinli deresinde yer alan birinci sınıf tarım arazilerini “Doğrudan Satış” reklamlarıyla satıyor. 300 metrekaresi 29 bin 900 avrodan satılan arsaların reklamında CHP Milletvekili Gürsel Tekin ve Arif Sağ’ın oğlu Tolga Sağ oynuyor.

Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, Fuzulev ile Fuzuloto reklamında!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz ev, otomobil ve iş yeri sahibi yapmayı sürdüren Fuzulev ve Fuzuloto, ilk defa ortak reklam çalışması yaptı.

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.

Marina Towers’ta yaşam başlıyor!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşa ettiği Altınoran projesinin yanı başında Başkentin ilk ve tek marinasının yer aldığı Marina Ankara’nın Marina Towers Etabında yaşam başlıyor.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasında FDR hafızası bulundu!

İran'da geçen ay düşen Türk jeti ile ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı. Mina Başaran ve arkadaşlarının öldüğü jet kazasında FDR hafızası bulundu.

Hüseyin Başaran Fikirtepe'deki projesine kızının adını vermişti!

Gıda, inşaat, enerji ve finans alanında faaliyetleri bulunan holding Başaran Holding, Fikirtepe'deki Mina Towers projesine kızının adını vermişti.

Emaar Square Mall nerede?

Emaar Properties imzasını taşıyan Emaar Square Mall projesinin reklamında oyuncu Burak Özçivit oynuyor. Peki Emaar Square Mall nerede?

Burak Özçivit ve David Beckham gayrimenkul projesinin reklam yüzü!

Dubaili gayrimenkul firmasının İstanbul'da yaptığı AVM ve rezdidans projesinin yüzü olan Burak Özçivit’e yıldızlı teklif geldi. Özçivit, anlaşma sağlanırsa New York’taki bir projenin reklamında David Beckham ile rol alacak.

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Mina Towers ve Art On İstanbul iş birliğiyle sanat her evde!

Mina Towers, “Evde Sanat” sergisini Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran ev sahipliğinde ziyaretçilere açtı.

mina towers reklamında kim oynuyor Haberi

mina towers reklamında kim oynuyor


Yolanthe Sneijder Cabau'nun marka yüzü olduğu Fikirtepe Mina Tower projesi 4 blok şeklinde 26 bin metrekare alanda yükseliyor. Proje 1.500 daire ve 95 ticari üniteden oluşuyor. 


İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de inşa edilen Fikirtepe Mina Tower Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5,5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede dairelerin alanları 55 ila 300 metrekare aralığında belirlendi.


Fikirtepe Mina Tower fiyatları 2017!


Aralık 2018'de konut teslimlerin gerçekleşeceği Fikirtepe Mina Tower fiyatları 520 bin TL ile 2 milyon 850 bin TL arasında değişiyor.


Başaran İnşaat imzasıyla dizayn edilen Mina Tower projesinde dairelerin yanı sıra kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Proje 24 katlı altı blok şeklinde tasarlandı. 





Adres: Fikirtepe Mahallesi Mandıra Caddesi Mina Towers

Satış Ofisi No:105 Kadıköy/İstanbul


Tel: 444 62 61

Web:...