27 / 04 / 2024

Marina Towers’ta yaşam başlıyor!

Marina Towers’ta yaşam başlıyor!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşa ettiği Altınoran projesinin yanı başında Başkentin ilk ve tek marinasının yer aldığı Marina Ankara’nın Marina Towers Etabında yaşam başlıyor.



Sinpaş, Marina  Ankara  ile Başkentlilere özlemini duyduğu marina yaşamını ve zengin sosyal donatıları sunarken, “kazanırken kazandırma” hedefiyle, şehrin merkezinde her gün değerlenen güzel bir yaşama sahip olma fırsatı oluşturuyor. Sinpaş’ın yaşam başlayan birbirinden özgün projeler zincirine Marina Towers yepyeni bir halka olarak ekleniyor.

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Marina Towers da hayatın başlamasından mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Ankara’nın ilk ve tek marinasının yer aldığı projemiz, sunduğu yaşamıyla başkentin yeni simgelerinden ve buluşma noktalarından biri olacak. Çelik, müşterilerinin gözünde güven algısı daima yüksek olan Sinpaş’ın yarım asra yakın tecrübesi, ilkleri başlatma geleneği, araştırmaya, bilgiye verdiği önem ve insan kaynağına verdiği değerle ayrıştığını söyledi. Sinpaş’ın 44 yıldır her koşulda başarılı projeler ürettiğine dikkat çeken Çelik, “Marina Towers da, diğer devam eden tüm projelerimizi de yaparken her şeyden önce işimize odaklanmaya dikkat ettik. Projelerimizin 30 yıl sonra bile değerli olması bizim için çok kıymetli. Bu artılarımız müşteri memnuniyetini sağlayarak Sinpaş markasını güçlendirdi.” dedi. 

Marina Towers’ta yaşam başlıyor!

Marina Ankara neler sunuyor?

Marina Ankara’da tüm etaplar tamamlandığında birbirinden eşsiz donatılarla bulunacak. Başkente yeni bir vizyon katan ve Ankaralıları marina yaşamı ile tanıştıracak olan Marina Ankara projesi tamamlandığında, Çankaya Oran’ı yepyeni bir konsept ile tanıştıracak. 

Her ihtiyaca uygun farklı konut seçenekleri

Toplamda 2590 konutun yer aldığı Çankaya Oran’da yükselen Marina Ankara’da yer almak için hala fırsat var. Marina Ankara’da Marina yaşamını sunmak için hemen teslim konut alternatiflerinin yanı sıra ileri dönemde teslim edilecek 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut tipleri de yer alıyor. 

Başkentin oksijen deposu Eymir Gölü’nün yanı başındaki Marina Ankara ile doğanın da tadını çıkarmak mümkün. Marina Ankaralılar her mevsim doğal güzellikleri ve kartpostalları aratmayan muhteşem manzarasıyla Başkent’e eşlik eden Eymir Gölü’nün huzurunu yaşarken, yelkenden kayağa, kumsal keyfinden teleferikle gezintiye kadar projenin tüm benzersiz özelliklerinden faydalanabilecek.


Web sitesi: www.sinpas.com.tr


Geri Dön