27 / 04 / 2024

Foresta Balat'ta yaşam başlıyor!

Foresta Balat'ta yaşam başlıyor!

Foresta Balat yaşam başlıyor Housing Research verilerine göre 9 ayda Bursa'nın en çok beğenilenleri arasında yer alan konut projesi Foresta Balat, Aralık 2014'te sakinlerini ağırlamaya başlayacak.




33 bin metrekarelik inşaat sahasında; toplam 6 bloktan oluşan Foresta Balat, yüzde 70'i yeşile ayrılmış sosyal alanları, açık kapalı yüzme havuzları, seyir terasları, tema bahçeleri, SPA ve Türk Hamamlarıyla, sakinlerine cömert imkânlar sunuyor. 4+1 ve 7+2 kat planlarından oluşan dairelerin büyüklükleri 290 metrekare ile 580 metrekare arasında değişiyor. 

Ulusal ve uluslararası ödüllü çok sayıda projede imzası olan Hasan Sözüneri tarafından tasarlanan Foresta Balat, Balat Ormanı'nın yanında kalan son arazide yükseliyor. Satışa çıktığı günden bu yana, lüks konut isteyenlerin öncelikli tercihi haline gelen Foresta Balat, Housing Research verilerine göre de Bursa'nın en çok yaşanmak istenen, yatırım yapılması düşünülen, en çok beğenilen lüks konut projeleri arasında ilk 3'e yerleşti. 


Son derece titiz bir inşaat süreci geçirdiklerini vurgulayan Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Karaalp;"Projemizin yüzde 70'i tamamlandı ve ince işçilik süreçleri ağırlıklı olarak ilerliyor. Aralık 2014'te söz verdiğimiz gibi Foresta Balat'ta yaşam başlayacak. 

Örnek blok ve daireler tahminimizin de üstünde beğeni topluyor" dedi. 

Projenin lansmana çıktıkları günden bu yana yüzde 15 prim yaptığını belirten Karaalp, dairelerin dekorasyonunda lüks konutun ihtiyaç duyduğu tüm standartları oluşturduklarını, firma olarak yine marka bir projeye start vereceklerini söyledi. 


Telefon: 0224 240 00 16

Web adresi: http://forestabalat.com



Yeni Dönem


Geri Dön