02 / 05 / 2024

Marina Towers projesi

Marina Towers projesi

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşa ettiği Altınoran projesinin yanı başında Başkentin ilk ve tek marinasının yer aldığı Marina Ankara’nın Marina Towers Etabında yaşam başlıyor.

Marina Towers Ankara fiyat!

Marina Towers Ankara fiyat listesi üzerinden peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Ankara Marina Towers iletişim!

Ankara Marina Towers iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan projede 912 adet konut yer alıyor.

Sinpaş Marina Towers fiyat!

Sinpaş Marina Towers fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eymir ve Göl manzaralı dairelerin yer aldığı projede 912 adet konut satışa sunuluyor.

Marina Towers Çankaya satılık!

Marina Towers Çankaya satılık daire alanları 69 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sunan proje Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Luxera Towers projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Luxera Gayrimenkul imzalı olacak yeni projesi Luxera Towers için harekete geçti. Peki Luxera Towers projesi nerede yükselecek? İşte Luxera Towers projesi 15 soruda tüm detaylarıyla. İşte ayrıntılar...

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Marina Towers 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Marina Towers Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla son günler!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla konut sahibi olabilmek için son günler...

Marina Towers fiyatları 2019!

Ankara'da Çankaya'da yer alan Marina Towers projesinde 2018 fiyatları için son fırsat. Projede fiyatlar 424 bin TL'den başlıyor....

Sinpaş GYO Marina Towers 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Marina Towers projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Marina Towers’ta yaşam başlıyor!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşa ettiği Altınoran projesinin yanı başında Başkentin ilk ve tek marinasının yer aldığı Marina Ankara’nın Marina Towers Etabında yaşam başlıyor.

Çiftçi Towers projesi için top Tahir Doğaç'ta!

İmar planlarında ticaret yönetici merkez + turizm alanı olmasına rağmen her biri milyonlarca dolar değerinde 308 lüks rezidans ve 4 katlı alışveriş merkezinin inşa edildiği Çiftçi Towers projesi için top Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ta.

Marina Ankara Sinpaş Projesi ödeme kampanyası!

Marina Ankara projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da hayata geçirildi. Projede yüzde 15 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Mimaroba Marina 24 projesi 2019'un sonunda teslim!

Mimaroba Marina 24 projesi 2020 yılının Mart ayında teslim ediliyor. Marina 24 projesinde 286 konut ve 5 bin metrekare ticaret alanı yer alıyor...

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelen proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi!

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi 24 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Toplamda 1.250 adet daireden oluşan projede çeşitli sosyal donatı alanları da bulunuyor.

Marina Ankara projesi 2018'de teslim edilecek!

Altınoran Çankaya'da Marina Ankara adlı projesini hayata geçiren Sinpaş Yapı, lansmana özel ödeme planıyla peşinatı 5 bin TL'ye çekti. Marina Ankara projesi 2018'de teslim edilecek.

Marina Towers projesi Haberi

Marina Towers projesi

Sinpaş, Marina Ankara ile Başkentlilere özlemini duyduğu marina yaşamını ve zengin sosyal donatıları sunarken, “kazanırken kazandırma” hedefiyle, şehrin merkezinde her gün değerlenen güzel bir yaşama sahip olma fırsatı oluşturuyor. Sinpaş’ın yaşam başlayan birbirinden özgün projeler zincirine Marina Towers yepyeni bir halka olarak ekleniyor.

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Marina Towers da hayatın başlamasından mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Ankara’nın ilk ve tek marinasının yer aldığı projemiz, sunduğu yaşamıyla başkentin yeni simgelerinden ve buluşma noktalarından biri olacak. Çelik, müşterilerinin gözünde güven algısı daima yüksek olan Sinpaş’ın yarım asra yakın tecrübesi, ilkleri başlatma geleneği, araştırmaya, bilgiye verdiği önem ve insan kaynağına verdiği değerle ayrıştığını söyledi. Sinpaş’ın 44 yıldır her koşulda başarılı projeler ürettiğine dikkat çeken Çelik, “Marina Towers da, diğer devam...