27 / 04 / 2024

Marina Towers fiyatları 2019!

Marina Towers fiyatları 2019!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Ankara'da Çankaya'da yer alan Marina Towers projesinde 2018 fiyatları için son fırsat. Projede fiyatlar 424 bin TL'den başlıyor....



Sinpaş imzası ile Ankara'da Çankaya'da hayata geçirilen Marina Towers projesinde satışlar devam ediyor. Projede 2018 fiyatları için son fırsat. Üstelik 60 ay vade ile ödeme imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 424 bin TL'den başlıyor. 

Marina Towers projesinde 2 bin 590 konut yer alıyor. Projede  1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 daire tipleri bulunuyor. 

Marina Ankara'da yaşamanız için 5 neden

1- Eymir manzarası, vadi panoraması ve Marina Ankara’nın marinası… Geniş ve ferah balkonlarınızdan Marina Ankara’nın eşsiz manzaralarının seyrine dalın.

2- Su sedirinde geçireceğiniz akşamlara deniz fenerinin ışıkları, suyun üzerindeki keyfinize rüzgar eşlik etsin.İskelelerden küçük yelkenlilerle açılabileceğiniz, kanolarla kürek çekebileceğiniz, kıyı teraslarından birinde oturup mavilikleri izleyebileceğiniz marina hayatı, Marina Ankara'da...

3- Altın gibi parlayan kumlar, suyun üzerine yansıyan güneş ışıltıları ve sıcacık bir atmosfer… Tüm bunlar sadece tatildeki anılarınız olarak kalmasın. Marina Ankara’da yaşayın, bu manzaraya ömür boyu bakın.

4- Şelaleleri, kumsalı, çocuklar için su kaydırağı, Su Kâşifleri Oyun Alanı, suyun üzerinden uzanan ahşap köprüsü ve gölüyle Kanyon, tatil tadında bir yaşam sunuyor. Siz günün yorgunluğunu atarken çocuklarınız da doyasıya eğlensin.

5- Tenis kortu, spor salonu, havuz, kayak pisti, bisiklet ve koşu parkurları, futbol ve basketbol sahalarında form tutun; sağlıklı yaşayın.

Marina Towers projesi konum olarak Panora AVM'ye 3 dakika, Konya Yolu'na 3 dakika, ODTÜ Ormanı'na 4 dakika, Eymir Gölü'ne 4 dakika, Atakule'ye 7 dakika, Eskişehir Yolu'na 10 dakika, Acıbadem Hastanesi'ne 2 dakika mesafede yer alıyor. 

Adres: Turan Güneş Bulvarı, İlkbahar Mah. Galip Erdem Caddesi Sonu Oran-Çankaya /Ankara

Tel: 444 19 74
Web: http://marinaankara.com

 


projeye sor



Geri Dön