01 / 05 / 2024

Marina Towers Evleri fiyatları!

Marina Towers Evleri fiyatları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Ankara Çankaya Oran'da inşa edilen Marina Towers Evleri fiyatları 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.



Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Marina Towers Ankara'da 912 adet konut satışa sunuluyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.


Marina Towers Evleri fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor.  Sinpaş Yapı  imzası ile yükselen projede 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.


Lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanan Marina Towers Çankaya 'da Eymir Gölü ve Vadi manzaralı daireler bulunuyor. Projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Sinpaş Marina Towers sosyal yaşam alanları; iskeleler, şelaleler, su sahnesi, çocuk oyun alanları, tropik ada, kafe ve restoranlar,yaşam köprüsü, deniz feneri, bisiklet yolları, Marina Caddesi, yürüyüş yolları, spor alanları, su-ışık gösterilerinden oluşuyor. 


Marina Ankara'nın ilk etabı olarak hayata geçirilen Marina Towers Evleri fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor, peşin alımlarda ise 276 bin 500 TL'ye kadar düşüyor. Projede 48 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Marina Towers projesi nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina  Ankara  Çankaya iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön