28 / 04 / 2024

Ankara Marina Towers daire fiyatları!

Ankara Marina Towers daire fiyatları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Ankara Marina Towers daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen projede Eymir Gölü ve Vadi manzaralı daire seçeneklerine yer veriliyor.



Peşin alımlarda yüzde 15 indirim, lansmana özel olarak ise yüzde 7 indirim uygulanan Marina Towers Konutları  Ankara  Çankaya Oran'da hayata geçiriliyor. Proje 912 adet daireden oluşuyor.


Ankara Marina Towers daire fiyatları 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 10 peşinatta, kalan kısım için firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje  Sinpaş Yapı  imzası ile yükseliyor.


Çankaya Marina Towers 'ta şelaleler, bisiklet yolları, yaşam köprüsü, deniz feneri, iskeleler, spor alanları, Marina Caddesi, su sahnesi, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranlar, su-ışık gösterileri, yürüyüş yolları, tropik ada gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Toplam 2 bin konutun yer aldığı Marina Ankara'nın ilk etabı olarak inşa edilen Marina Towers 'ta 48 ay 0 faiz imkanı ile de konut sahibi olabilmek mümkün. Proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Ankara Marina Towers daire fiyatları peşin alımlarda 276 bin 500 TL'ye kadar düşüyor. Projenin 2018 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Marina Towers Ankara ulaşım : Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Towers Sinpaş satış ofisi 

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön