05 / 05 / 2024

Ankara Marina Towers satış ofisi!

Ankara Marina Towers satış ofisi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Ankara Marina Towers satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Yüzde 10 peşinatta kalan kısım 40 ay vade farksız taksitlendirilen projede toplam 912 adet daire bulunuyor.



Ankara Marina Towers projesinde şelaleler, iskeleler, yaşam köprüsü,  tropik ada, su sahnesi, deniz feneri, su-ışık gösterileri bulunuyor. Projede peşinatta yüzde 15 indirim fırsatı da sunuluyor.


Ankara Marina Towers projesi  Ankara  İl'i Çankaya İlçe'si Oran'da yükseliyor. Projede dairelerin tipleri arasında 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçeneklerle dizayn edildi. 


Ankara Marina Towers projesinde daireler Vadi ve Eymir Gölü manzarasına cephesi bulunuyor. Proje 2 bin adet daireden oluşan Marina Ankara'nın bir etabı olarak yükseliyor.


Ankara Marina Towers projesinde spor alanları, Marina Caddesi, kafe ve restoranlar, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları gibi sosyal seçenekleri bulunuyor. Projede toplam 912 adet daire bulunuyor.


Ankara Marina Towers projesinde 1+1 daireler 330 bin TL, 2+1 daireler 496 bin TL, 3+1 daireler 701 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki daireler 2018 yılı Nisan ayında teslim edilecek.


Ankara Marina Towers satış ofisi!

Telefon : 444 19 74


Ankara Marina Towers iletişim

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara

Web: http://marinaankara.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön