11 / 05 / 2024

Marina Towers indirim fırsatları

Marina Towers indirim fırsatları

Ankara Marina Towers daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen projede Eymir Gölü ve Vadi manzaralı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Marina Towers 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Marina Towers Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Referans Kartal Towers'ta yüzde 10 indirim fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Referans Kartal Towers projesinde cazip ödeme imkanı fırsatları sunuluyor.

Asrın Konakları Marina'da indirim kampanyası!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinin ikiz villalarında 250 bin TL indirim fırsatı bulunuyor.

Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla son günler!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla konut sahibi olabilmek için son günler...

Marina Towers fiyatları 2019!

Ankara'da Çankaya'da yer alan Marina Towers projesinde 2018 fiyatları için son fırsat. Projede fiyatlar 424 bin TL'den başlıyor....

Sinpaş GYO Marina Towers 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Marina Towers projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.

Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Siltaş Yapı tarafından Pendik Marina'nın karşısında inşa edilen Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projeden sıfır faizle 3+1 ev alınabiliyor.

Siltaş Marina ödeme planı!

Siltaş Yapı imzasıyla Pendik'te yükselen Siltaş Marina projesinde Kurban Bayramı'nda özel indirim fırsatı sunuluyor. İşte Siltaş Marina ödeme planı...

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Siltaş Marina'da bayram fırsatı!

İstanbul’un hızla değerlenen ilçesi Pendik’te “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Kurban Bayramı’nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz fırsatı sağlıyor. 

Marina Towers indirim fırsatları Haberi

Marina Towers indirim fırsatları

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim, lansmana özel olarak ise yüzde 7 indirim uygulanan Marina Towers Konutları Ankara Çankaya Oran'da hayata geçiriliyor. Proje 912 adet daireden oluşuyor.


Ankara Marina Towers daire fiyatları 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 10 peşinatta, kalan kısım için firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor.


Çankaya Marina Towers 'ta şelaleler, bisiklet yolları, yaşam köprüsü, deniz feneri, iskeleler, spor alanları, Marina Caddesi, su sahnesi, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranlar, su-ışık gösterileri, yürüyüş yolları, tropik ada gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Toplam 2 bin konutun yer aldığı Marina Ankara'nın ilk etabı olarak inşa edilen Marina Towers 'ta 48 ay 0 faiz imkanı ile de konut sahibi olabilmek mümkün. Proje 120...