02 / 05 / 2024

Marina Towers ev fiyatları

Marina Towers ev fiyatları

Ankara Marina Towers daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen projede Eymir Gölü ve Vadi manzaralı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Marina Towers Ankara nerede?

Toplam 912 adet konutun satışa sunulduğu Marina Towers Konutları teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Marina Towers Ankara nerede?

Ankara Marina Towers iletişim!

Ankara Marina Towers iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan projede 912 adet konut yer alıyor.

Oran Marina Towers iletişim!

Oran Marina Towers iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteren projede 912 adet konut yer alıyor.

Marina Towers Çankaya satılık!

Marina Towers Çankaya satılık daire alanları 69 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sunan proje Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor!

Kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen, daha sonra imar barışı düzenlemesiyle yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor. Ev sahiplerine mektup yazan proje ortakları teslimdeki gecikme sebebiyle birbirini suçladı.

Marina Ankara'da 0.64 faiz oranıyla 15 yıl vade fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Marina Ankara projesinde kredi oranı fırsatı sunuluyor. Projede 0,64 faiz oranı ve 15 yıl vade ile ev sahibi olunabiliyor.

Marina Towers 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Marina Towers Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla son günler!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Marina Towers'ta 2018 fiyatlarıyla konut sahibi olabilmek için son günler...

Marina Towers fiyatları 2019!

Ankara'da Çankaya'da yer alan Marina Towers projesinde 2018 fiyatları için son fırsat. Projede fiyatlar 424 bin TL'den başlıyor....

Sinpaş GYO Marina Towers 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Marina Towers projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Marina Ankara'da 337 bin TL'ye varan indirimler!

Marina Ankara projesinde 337 bin TL'ye varan indirimler sağlanıyor.  24 Kasım ile 3 Aralık tarihleri arasında geçerli kampanya 30 ev için geçerli olacak. 

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.

Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Siltaş Yapı tarafından Pendik Marina'nın karşısında inşa edilen Siltaş Marina'da yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projeden sıfır faizle 3+1 ev alınabiliyor.

Marina Towers’ta yaşam başlıyor!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşa ettiği Altınoran projesinin yanı başında Başkentin ilk ve tek marinasının yer aldığı Marina Ankara’nın Marina Towers Etabında yaşam başlıyor.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Marina Ankara ödeme seçenekleri Mart 2018!

Marina Ankara Konutları'nda fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede 3 bin 460 TL taksitle ve 84 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor..

Marina Towers ev fiyatları Haberi

Marina Towers ev fiyatları

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim, lansmana özel olarak ise yüzde 7 indirim uygulanan Marina Towers Konutları Ankara Çankaya Oran'da hayata geçiriliyor. Proje 912 adet daireden oluşuyor.


Ankara Marina Towers daire fiyatları 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 10 peşinatta, kalan kısım için firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor.


Çankaya Marina Towers 'ta şelaleler, bisiklet yolları, yaşam köprüsü, deniz feneri, iskeleler, spor alanları, Marina Caddesi, su sahnesi, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranlar, su-ışık gösterileri, yürüyüş yolları, tropik ada gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Toplam 2 bin konutun yer aldığı Marina Ankara'nın ilk etabı olarak inşa edilen Marina Towers 'ta 48 ay 0 faiz imkanı ile de konut sahibi olabilmek mümkün. Proje 120...