27 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Ankara Evleri fiyatları!

Sinpaş Marina Ankara Evleri fiyatları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Sinpaş Marina Ankara Evleri fiyatları üzerinden lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. Çankaya Oran'da hayata geçirilen projenin Marina Towers etabında 912 adet konut satışa sunuluyor.



Marina  Ankara  Çankaya 'da yer alan daireler Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak ayrılıyor. Peşinde yüzde 15 indirim imkanı sunan proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı alanı üzerine yayılıyor.


Sinpaş  Marina Ankara  Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlenen proje 2 bin adet konuttan oluşuyor.


Marina Ankara Konutları kafe ve restoranlar,  su-ışık gösterileri, deniz feneri, su sahnesi, Marina Caddesi, yürüyüş yolları, iskeleler, çocuk oyun alanları, spor alanları, yaşam köprüsü, tropik ada, şelaleler, bisiklet yolları gibi sosyal imkanlara sahip.


Sinpaş Yapı imzası ile yükselen Çankaya Marina Ankara' nın 4, 6 ve 7. bloklarında 912 tane daire satışa sunuluyor. Projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Sinpaş Marina Ankara Evleri fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor. İki bloğu 39 kattan, diğeri ise 44 kattan oluşan projede 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 


Marina Ankara Çankaya nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara satış ofisi telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön