28 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Ankara satış fiyatları!

Sinpaş Marina Ankara satış fiyatları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Toplam 2 bin konuttan oluşan Sinpaş Marina Ankara satış fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan projenin 3 bloğunda 912 adet konut satışa sunuluyor.



Ankara Çankaya Oran'da yükselen  Marina Ankara  Rezidans 'ta Eymir Gölü ve Vadi manzarasına sahip daireler yer alıyor. Proje  Sinpaş Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. 


Sinpaş Marina  Ankara  satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan kısım için 40 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. 


Marina Ankara Çankaya'nın sosyal imkanları arasında spor alanları, su-ışık gösterileri, şelaleler, yaşam köprüsü, bisiklet yolları, su sahnesi, deniz feneri, iskeleler, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi, tropik ada, kafe, restoran ve yürüyüş yolları bulunuyor. 


Daire tipleri 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edilen Marina Ankara Çankaya 'da yüzde 20 peşin ödemelerde, yüzde 36'lık kısım için 12. 24. ve 36. aylarda ara ödeme yapılıyor, kalan bedel ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Sinpaş Marina Ankara satış fiyatları!

1+1 ev fiyatları 330 bin TL, 

2+1 ev fiyatları 496 bin TL, 

3+1 ev fiyatları 701 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Marina Ankara Sinpaş Evleri nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Çankaya satış ofisi 

Telefon: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön