29 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Towers fiyat!

Sinpaş Marina Towers fiyat!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Sinpaş Marina Towers fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eymir ve Göl manzaralı dairelerin yer aldığı projede 912 adet konut satışa sunuluyor.



Çankaya Oran'da hayata geçirilen  Marina Ankara  Konutları teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.


Sinpaş Marina Towers fiyat listesi konut tiplerine göre değişiyor. Proje çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, şelaleler, sahil boyu yürüyüş yolları, tropik ada, spor alanları gibi sosyal olanaklara sahip. 


Marina  Ankara  Çankaya 'da yüzde 20 peşinatta; kalan bedelin yüzde 36'sı için ara ödeme yapılıyor, kalan tutar için 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.  Projede yüzde 10 peşinatta ise kalan tutar 40 ay vadelendiriliyor. 


Toplam 2 bin konuttan oluşan Marina Ankara'nın etabı olarak yükselen Marina Towers Evleri  Sinpaş Yapı  imzası taşıyor. Projede peşin ödeme yapıldığında yüzde 15 indirim avantajı sağlanıyor. 


Sinpaş Marina Towers fiyat!

1+1 ev fiyatları 330 bin TL, 

2+1 ev fiyatları 496 bin TL, 

3+1 ev fiyatları 701 bin TL'den başlıyor. 


Marina Towers nerede?

Ulaşım: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Çankaya Marina Towers iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön