29 / 04 / 2024

Marina Towers fiyat listesi!

Marina Towers fiyat listesi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Towers fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunan projede 48 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.



Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde yükselen Marina Towers Evleri 2018 yılı Nisan ayı içerisinde teslim edilecek. Toplam 912 adet dairenin bulunduğu proje  Sinpaş Yapı  imzası taşıyor.


Marina Towers fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel ise 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Dairelerin Eymir Gölü ve Vadi manzaralı olarak ayrıldığı Marina Towers Konutları 2 bin adet dairenin yer aldığı  Marina Ankara  projesinin ilk etabı olarak hayata geçiriliyor.


Ankara Oran Marina Towers 'ın ortak yaşam alanları spor alanları, Marina Caddesi, yaşam köprüsü, deniz feneri, iskeleler, bisiklet yolları, yürüyüş yolları, tropik ada, su sahnesi, çocuk oyun alanları, su-ışık gösterileri, şelaleler, kafe ve restoranlardan oluşuyor.


Marina Towers fiyat listesi!

1+1 konutlar 330 bin TL, 

2+1 konutlar 496 bin TL, 

3+1 konutlar ise 701 bin TL'den başlıyor.


Sinpaş Marina  Ankara  'da 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri mevcut. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan bedelin yüzde 36'sı için 3 ara ödeme yapılıyor, kalan bedel ise 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeniyor. 


Oran Marina Towers nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Towers Ankara satış ofisi 

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön