30 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi!

Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 2 bin konutun yer aldığı projede daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.



Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde yükselen  Marina Ankara  Konutları 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projenin 4, 6 ve 7. bloklarında yer alan 912 adet konut için satışlar devam ediyor. 


Sinpaş Marina  Ankara  fiyat listesi dairelerin metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan projede yüzde 10 peşinatta ise kalan bedel 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Eymir Gölü ve Vadi manzaralı dairelerin bulunduğu Marina Ankara Oran Evleri  Sinpaş Yapı  imzası taşıyor. Proje 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. 


Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen Marina Ankara Çankaya 'da yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan kısmın yüzde 36'sı için 3 ara ödeme yapılıyor, kalan bedel ise 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeniyor.


Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi!

1+1 konutlar 330 bin lira,

2+1 konutlar 496 bin lira,

3+1 konutlar ise 701 bin liradan başlıyor. 


Oran Marina Ankara 'da yaşam köprüsü, deniz feneri, iskeleler, spor alanları, kafe ve restoranlar, su-ışık gösterileri, yürüyüş yolları, tropik ada, Marina Caddesi, su sahnesi, çocuk oyun alanları, şelaleler ve bisiklet yolları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Çankaya Marina Ankara adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Sinpaş iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön