30 / 04 / 2024

Sinpaş Marina Ankara fiyat!

Sinpaş Marina Ankara fiyat!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 221 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor. Ön satışları devam eden projede Eymir ve Göl manzaralı konutlar yer alıyor.



Ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan yüzded 90'lık kısım için firma bünyesinde 40 ay vade imkanı sağlanan  Marina Ankara  Rezidans'ın 4, 6 ve 7. bloklarında bulunan 912 konut için ön satış süreci devam ediyor.


Marina  Ankara  Konutları'nde lansmana özel yüzde 7 indirim, bahar kampanyasına özel olarak ise yüzde 15 indirim yapılıyor. Projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.


Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 2 bin konuttan oluşan projede daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Tropik ada, çocuk oyun alanları, spor alanları, sahil boyu yürüyüş, şelaleler ve bisiklet yolları gibi sosyal donatı alanlarına sahip olan Marina Ankara Evleri Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükseliyor.


Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi kapsamında 281 bin 400 TL'lik daire, indirim fırsatları ile 221 bin 850 TL'ye satın alınıyor. 4, 6 ve 7. blokları satışa sunulan proje  Sinpaş Yapı  imzası taşıyor. 


Marina Ankara nerede?

Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Çankaya iletişim

Satış ofisi telefon: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön