29 / 04 / 2024

Marina Ankara kampanyası

Marina Ankara kampanyası

Marina Ankara Rezidans'ta daireler 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor. İşte Marina Ankara Oran kampanya detayları...

Marina Ankara ev fiyatları!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1 'den 7,5+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Marina Ankara ev fiyatları 258 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çankaya Marina Ankara ulaşım!

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, M.S.B Lojmanları arkasında bulunuyor. Teslimleri Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek olan projede lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor.

Marina Ankara Oran ev fiyatları!

Marina Ankara Oran ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eymir Gölü ve Marina manzarasına sahip konutların yer aldığı proje Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor.

Marina Ankara Çankaya iletişim!

Satış süreci devam eden Marina Ankara Çankaya iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimleri Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek olan projede firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Marina Ankara Sinpaş Evleri nerede?

Eymir Gölü ve Marina manzaralı dairelerin yer aldığı Marina Ankara'nın 4., 6, ve 7. bloklarında, Marina Towers etabıyla 912 adet konut satışa sunuldu. Peki Marina Ankara Sinpaş Evleri nerede?

Sinpaş Marina Ankara Rezidans fiyatları!

Sinpaş Marina Ankara Rezidans fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje 2 bin adet konuttan oluşuyor.

Marina Ankara Oran indirim kampanyası!

Marina Ankara Oran indirim kampanyası kapsamında yüzde 7 + yüzde 15 indirim uygulanıyor. Teslimlerinin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşeceği projede 48 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Sinpaş Marina Ankara ödeme seçenekleri!

Sinpaş Marina Ankara ödeme seçenekleri arasında peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje Çankaya Oran'da inşa ediliyor.

Sinpaş Marina Ankara indirim kampanyası!

Sinpaş Marina Ankara indirim kampanyası kapsamında yüzde 15 + yüzde 7 indirim uygulanıyor. 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan proje Çankaya Oran'da inşa ediliyor.

Sinpaş Marina Ankara fiyatları ne kadar?

Marina Ankara'nın 912 adet daireden oluşan Marina Towers etabında satışlar devam ediyor. Projenin 2018 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sinpaş Marina Ankara fiyatları ne kadar?

Marina Ankara Oran satılık!

Marina Ankara Oran satılık daire tipleri arasında 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor. Ön satışları devam eden projede firma bünyesinde 40 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Sinpaş Marina Ankara fiyat!

Sinpaş Marina Ankara fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 221 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor. Ön satışları devam eden projede Eymir ve Göl manzaralı konutlar yer alıyor.

Çankaya Marina Ankara fiyatları!

Toplam 2 bin konuttan meydana gelen Çankaya Marina Ankara fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 3 bloğu için ön talep topluyor.

Marina Ankara'da yüzde 5 peşinatla!

Marina Ankara projesinde 4 bin 550 TL taksitle daire sahibi olunuyor. Marina Ankara kampanyasında son gün 15 Haziran olarak belirlendi. 

Marina Ankara Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan  Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Marina Ankara'da 84 ay 0 faiz kampanyası!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara projesinde 84 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...

Marina Ankara Evleri Sinpaş fiyat listesi!

125 bin metrekare alan üzerine Sinpaş GYO tarafından inşa edilmekte olan Marina Ankara projesinde kazanç kampanyası uygulanıyor. Proje Ankara Çankaya'da yer alıyor...

Marina Ankara'da kazanç kampanyalı son 45 daire!

2018 yılında daire teslimlerinin yapılması planlanan Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Projede uygulanan kazanç kampanyası kapsamında son 45 dairede avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Marina Ankara Evleri'nde 100 daire için 100 ay sıfır faiz kampanyası!

Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için 100 ay sıfır faizle ödeme kampanyası başlatıldı. Projedeki konutların fiyatları 422 bin 700 TL'den başlıyor...

Marina Ankara Evleri Sinpaş kazanç festivali kampanyası!

Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede fiyatlar 422 bin 700 TL'den başlıyor...

Marina Ankara Evleri Sinpaş ödeme kampanyası bilgileri!

Marina Ankara Evleri 125 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 100 daire için geçerli olan 100 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Marina Ankara Sinpaş Projesi ödeme kampanyası!

Marina Ankara projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da hayata geçirildi. Projede yüzde 15 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Marina Ankara kazanç festivali fırsatları!

Ankara Çankaya Oran'da Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için geçerli olan 100 ay vade farksız ödeme kampanyası uygulanıyor. Kampanya 23 Mayıs'a kadar geçerli olacak...

Marina Ankara Evleri Sinpaş güncel ödeme kampanyası!

Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 422 bin TL'den başlıyor. Projede uygulanan kazanç festivali kampanyası ile 100 dairede 100 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor...

Marina Ankara kazanç festivali detayları!

Sinpaş GYO Marina Ankara projesinde sınırlı sayıdaki daireler için kazanç festivali kampanyası kapsamında sıfır faizle 100 ay vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş Marina kazanç festivali kampanyası 23 Mayıs'a kadar geçerli olacak...

Marina Ankara ödeme planı kampanyası!

Marina Ankara ödeme planı kampanyası ile 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen projede Eymir Gölü ve Vadi manzaralı konutlar yer alıyor.

Marina Ankara kampanyası Haberi

Marina Ankara kampanyası

Toplamda 2 bin adet daireden meydana gelen Marina Ankara Evleri Sinpaş Yapı imzası ile inşa ediliyor. Projede Vadi ve Eymir Gölü manzaralı konutlar yer alıyor. 


Marina Ankara Konutları 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği proje Çankaya Oran'da yükseliyor. 


Marina Ankara Oran kampanya detayları!

Yüzde 5 lansman indirimi uygulanan Çankaya Marina Ankara'da 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede banka kredisi de kullanılabiliyor. 


Sinpaş Marina Ankara'da daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor, lansman indirimiyle 314 bin TL'ye, peşin indirimiyle ise 267 bin TL'ye kadar düşüyor. 

Projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı konut tipleri bulunuyor. 


Marina Ankara Residence'de tropik ada, spor alanları, yaşam köprüsü, yürüyüş...