27 / 04 / 2024

Marina Ankara Oran kampanya detayları!

Marina Ankara Oran kampanya detayları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara Rezidans'ta daireler 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor. İşte Marina Ankara Oran kampanya detayları...



Toplamda 2 bin adet daireden meydana gelen  Marina Ankara  Evleri  Sinpaş Yapı  imzası ile inşa ediliyor. Projede Vadi ve Eymir Gölü manzaralı konutlar yer alıyor. 


Marina  Ankara  Konutları 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği proje Çankaya Oran'da yükseliyor. 


Marina Ankara Oran kampanya detayları!

Yüzde 5 lansman indirimi uygulanan Çankaya Marina Ankara'da 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede banka kredisi de kullanılabiliyor. 


Sinpaş Marina Ankara'da daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor, lansman indirimiyle 314 bin TL'ye, peşin indirimiyle ise 267 bin TL'ye kadar düşüyor. 

Projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı konut tipleri bulunuyor. 


Marina Ankara Residence'de tropik ada, spor alanları, yaşam köprüsü, yürüyüş yolları, kafeler, şelaleler, su sahnesi, iskeleler, su-ışık gösterileri,deniz feneri, restoranlar, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları ve Marina Caddesi gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 

 

Marina Ankara ulaşım bilgileri: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara satış ofisi 

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön