28 / 04 / 2024

Marina Ankara Çankaya iletişim!

Marina Ankara Çankaya iletişim!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Satış süreci devam eden Marina Ankara Çankaya iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimleri Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek olan projede firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.



Yüzde 7 lansman indirimi, yüzde 15 peşin indirimi uygulanan  Marina Ankara  Residence'de 2 bin adet konut yer alıyor. Proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Marina  Ankara  Konutları Çankaya'ya bağlı Oran bölgesinde inşa ediliyor. Projede yüzde 27 peşinatta; kalan daire bedelinin yüzde 36'sı için 3 ara ödeme, kalan kısım için ise 48 ay vade imkanı sunuluyor.


Marina Ankara Çankaya iletişim numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Konut fiyatlarının 345 bin TL'den başladığı proje  Sinpaş Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. 


Oran Marina Ankara ödeme seçenekleri arasında; yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan yüzde 90'lık kısım için 40 ay firma bünyesinde vade fırsatı bulunuyor. Proje 912 adet konuttan oluşan Marina Towers etabıyla satışa sunuluyor.


Sinpaş Marina Ankara 'da su-ışık gösterileri, çocuk oyun alanları, iskeleler, şelaleler, su sahnesi, deniz feneri, bisiklet yolları, yaşam köprüsü, Marina Caddesi, yürüyüş yolları, spor alanlar, restoranlar ve kafeler, tropik ada gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Marina Ankara nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Sinpaş Marina Ankara satış ofisi 

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön