10 / 05 / 2024

Mine Boya İnşaat adresi

Mine Boya İnşaat adresi

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, İlker Kanat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Mga Hırdavat İnşaat Boya Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mga Hırdavat İnşaat Boya Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Muhammet Gezginci tarafından kuruldu.

Avam Boya İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Avam Boya İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Murat Ava tarafından kuruldu.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ozan Soyöz tarafından kuruldu.

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aslantaş tarafından kuruldu.

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Cüneyt Uğurluoğlu tarafından kuruldu.

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Yanmaz tarafından kuruldu.

Arca Boya İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arca Boya İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Özer tarafından kuruldu.

Eyser Şömine İnşaat Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyser Şömine İnşaat Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500  bin TL sermaye bedeli ile Sercan Toruk tarafından kuruldu.

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli Danıel Djordjevıc ve  Lokman Köksal tarafından kuruldu.

Mine Boya İnşaat adresi Haberi

Mine Boya İnşaat adresi

Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, İlker Kanat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Tuzla'da kuruldu. 


Mine Boya İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her nevi sentetik, selülozik, poliüretan, epoksi, akrilik, su bazlı, inşaat, dekorasyon ve sanayi boya, vernik, reçine, tiner, macun, astar, tabii reçine, asfalt, katran, bezir yağı, pigmentler, dolgu malzemeleri, kurutucular, hazır sıva, polyester, matbaa mürekkepleri, her nevi boya, kaplama malzemeleri, deniz boyaları, boyacılıkta kullanılan fırça rulo, zımpara, boya pompası, alçı, kimyevi yağlar, cam macunu, yatıştırıcılar, silikonlar, tekstil boyaları, organik çözücüler, aldehitler, yağ asitleri, diğer asitler, her nevi solventler, alkol, glikol, incelticiler, çözücüler, izolasyon malzemeleri, şase boyaları, deri boyaları işi ile ilgili kimyasal malzemeler ve yardımcı...