20 / 05 / 2024

MiniTürk Gölpark açıldı mı

MiniTürk Gölpark açıldı mı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptığı açıklamada, dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketini, inşa edecekleri MiniTürk Gölpark'ında canlandıracaklarını bildirdi.

MiniTürk Gölpark, Ankara'nın ilk minyatür parkı olacak!

MiniTürk'te dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ve Türklere ait olan 74 tarihi eserin, maketi yapılarak canlandırılacak. Park alanında ayrıca; kafe, satış alanları, çocuk oyun parkı, gölet, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar da yer alacak.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Aydoğdu Altyapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydoğdu Altyapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 1 milyon 400bin TL sermaye bedeli ile Aykut Öztürk tarafından açıldı. 

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi dün  2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli Ercan Öztürk tarafından açıldı.

Artemor Gayrimenkul Yönetim Ve Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Artemor Gayrimenkul Yönetim Ve Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Ertürk tarafından açıldı.

Mrtbatu Gıda İnşaat Nakliye İhracat İthalat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mrtbatu Gıda İnşaat Nakliye İhracat İthalat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Özmert tarafından açıldı.

Özak Göktürk'ün lansmanı yapıldı!

Özak GYO'nun yaşama değer katma felsefesiyle hayata geçireceği Özak Göktürk projesinin lansmanı yapıldı. Özak GYO Göktürk, 22 dönümlük, ormanlarla çevrili bir arazide inşa ediliyor. Projede toplam 157 konut bulunuyor...

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Yontürk Turizm Otelcilik Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Yontürk Turizm Otelcilik Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kinyaz Yontürk tarafından açıldı!

MiniTürk Gölpark açıldı mı Haberi

MiniTürk Gölpark açıldı mı


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketini, inşa edecekleri MiniTürk Gölpark'ında canlandıracaklarını bildirdi. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın "Dünyayı Gölbaşı'na taşıyoruz" diyerek anlattığı MiniTürk Gölpark, Ankara'nın ilk minyatür parkı olacak. TOKİ Yolu üzerine yapılacak olan parkta, dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ve Türklere ait olan 74 tarihi eserin, maketi yapılarak canlandırılacak. Park alanında ayrıca; kafe, satış alanları, çocuk oyun parkı, gölet, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar da yer alacak. MiniTürk Gölpark'nın Gölbaşı'nı turistler için bir cazibe merkezi haline getireceğini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı şunları söyledi: "Türk-İslam mimarisinin en önemli yapıtları arasında yer alan ve dünyanın 7 harikasından biri olan Tac Mahal'in de aralarında bulunacağı 74 eserin minyatürünün bulunacağı MiniTürk...