18 / 05 / 2024

MiniTürk Gölpark ne zaman açılacak

MiniTürk Gölpark ne zaman açılacak

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptığı açıklamada, dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketini, inşa edecekleri MiniTürk Gölpark'ında canlandıracaklarını bildirdi.

MiniTürk Gölpark, Ankara'nın ilk minyatür parkı olacak!

MiniTürk'te dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ve Türklere ait olan 74 tarihi eserin, maketi yapılarak canlandırılacak. Park alanında ayrıca; kafe, satış alanları, çocuk oyun parkı, gölet, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar da yer alacak.

Arçelik'ten Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı geldi! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arçelik, küçük ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirim başlattı. Sıcak hava fritözü, robot süpürge, Türk kahve makinesi, buharlı ütü, blender ve daha birçok ürün avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. İşte indirimli Arçelik küçük ev aletleri ve fiyatları...

Göktürk Larus Loft ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklılık gösteren proje konum bilgisine göre Kanyon’a 18 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Göktürk Larus Loft ne zaman teslim?

Gülpark Suits Küçükçekmece fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan projede toplam 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Küçükçekmece fiyatları 351 bin TL'den başlıyor.

Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet daireden meydana gelen Gülpark Suits Sefaköy projesinde daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Sefaköy Gülpark Suits lokasyon!

Toplam 5 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits lokasyon bilgisi kapsamında proje 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim?

TEM’e 4.5 kilometre uzaklıkta inşa edilen Gülpark Suits Sefaköy 15 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar bulunuyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim edilecek?

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım!

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım bilgilerine göre proje, Atatürk Havalimanı’na ve E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi!

Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi ile 0212 471 0 420 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Banka kredisine uygun olan proje Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Gülpark Suits ulaşım bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede 45 adet daire bulunuyor. Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Gülpark Suits Sefaköy ne zaman teslim?

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında yükselen proje toplam 15 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Peki Gülpark Suits Sefaköy ne zaman teslim?

Bilecik'teki Pelitözü Gölpark yenileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Bilecik İl Özel İdaresi’nden Bilecik Belediyesi’ne devri gerçekleştirilen Pelitözü Gölpark, Bilecik Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla daha da güzel hale getiriliyor.

Göktürk Gökvadi ne zaman teslim?

135 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Göktürk Gökvadi Konutların ‘nda 450 adet villa yer alıyor. Proje villalardan meydana geliyor. Peki Göktürk Gökvadi ne zaman teslim edilecek?

MiniTürk Gölpark ne zaman açılacak Haberi

MiniTürk Gölpark ne zaman açılacak


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketini, inşa edecekleri MiniTürk Gölpark'ında canlandıracaklarını bildirdi. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın "Dünyayı Gölbaşı'na taşıyoruz" diyerek anlattığı MiniTürk Gölpark, Ankara'nın ilk minyatür parkı olacak. TOKİ Yolu üzerine yapılacak olan parkta, dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ve Türklere ait olan 74 tarihi eserin, maketi yapılarak canlandırılacak. Park alanında ayrıca; kafe, satış alanları, çocuk oyun parkı, gölet, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar da yer alacak. MiniTürk Gölpark'nın Gölbaşı'nı turistler için bir cazibe merkezi haline getireceğini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı şunları söyledi: "Türk-İslam mimarisinin en önemli yapıtları arasında yer alan ve dünyanın 7 harikasından biri olan Tac Mahal'in de aralarında bulunacağı 74 eserin minyatürünün bulunacağı MiniTürk...