15 / 05 / 2024

MİNT Çağlayan proje fiyatları

MİNT Çağlayan proje fiyatları

MİNT Yapı imzasıyla hayata geçirilen MİNT Çağlayan projesi 140 adet konuttan oluşuyor. MİNT Çağlayan proje fiyatları metrekare birim bazında 6 bin 750 TL'den başlıyor.

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Bir banka herkese 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi var. Müşterileri şaşkına döndü

Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer alan Akbank, müşterilerine yönelik 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi olan bankanın müşterileri şaşkına döndü. İşte ayrıntılar...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarı tarafından kuruldu.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hezer tarafından açıldı.

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İznik Nilüfer Hatun İmareti Türk İslam Eserleri Müzesi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada "Çok büyük bir memnuniyet vesilesidir ki son 18 yılda 55 yeni müzeyi ülkemize kazandırdık ve halihazırda 25 yeni müzenin uygulama ve proje çalışmalarını sürdürüyoruz." diye konuştu.

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi yıkılıyor!

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Bu kapsamda okulun yıkılmasına karar verildi. Öğrenciler okul bahçesinde toplanarak bu kararı protesto etti. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere açıklama yaptı.

Binali Yıldırım: İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptık!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptıklarını söyledi.

Çağlayan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İBB,Çağlayan Meydanı'nı örnek teşkil edecek bir meydana dönüştürmek için çevredeki yapılaşmaya da müdahale edecek. Bu kapsamda meydanın çevresindeki binalar yıkılarak meydan yeniden düzenlenecek...

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelik tarafından kuruldu. 

MİNT Çağlayan proje fiyatları Haberi

MİNT Çağlayan proje fiyatları


Toplam 140 adet konuttan oluşan MİNT Çağlayan projesi bünyesinde dairelerin yanı sıra fitness, misafir odaları, lounge alanı, otopark bulunduruyor.


Peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan  Mint  Çağlayan Evleri 14 katlı tek bir blok şeklinde yükseliyor. Projede daireler 35 ile 111 metrekare arasında büyüklüklere sahip. 


MİNT Çağlayan proje fiyatları!


Stüdyo, 1 oda 1 salon, ve 2 oda 1 salon dairelere yer verilen MİNT Çağlayan proje fiyatları metrekare birim bazında 6 bin 750 TL'den başlıyor.


Mint Yapı imzasıyla hayata geçirilen MİNT Çağlayan Evleri merkezinde, hastanelere, metro durağına ve adliyeye iki dakikalık yürüme mesafesinde konumlandırılıyor.


Mint Çağlayan satış ofisi!

Web: http://www.mint.ist/index.php

Tel: +90 212 288 00 00

Pınar...