09 / 05 / 2024

mint E5 mint yapı fiyat listesi

mint E5 mint yapı fiyat listesi

Mint E5 Evleri 2017 fiyatları metrekare birimde 7 bin 600 TL'den başlıyor. Mint E5 Evleri projesi Mint Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane E5 Yolu üzerinde yükseliyor...

Mint Levent Olive'de hemen teslim 1+1'ler 4.5 milyon TL'ye!

Mint Levent Olive projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Mint Levet projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Huawei EV teknolojileri Landian E5 SUV’da! İşte Landian E5 SUV’un özellikleri...

Huawei alt yapısına sahip Landian E5 SUV elektrikli otomobilin tanıtımı gerçekleştirildi. Peki Landian E5 SUV'un özellikleri neler? İşte Landian E5 SUV ile ilgili tüm detaylar...

Arnica ailesinine yeni üye. Diomand Granit Izgaralı Tost Makinesi! 21 Eylül 2021 Arnica fiyat listesi!

Küçük ev aletleri markası Arnica, tost ve ızgara ürünleri serisine yeni bir üye ekledi. Diomand Granit Izgaralı Tost Makinesi serisi mint, mor, inox, siyah ve rose renk seçenekleri ile arnica.com.tr’de satışta. 

N11'de akıllı telefonlara yüzde 49 indirim! Vestel Venus E5 32 GB 1 Haziran fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük e-ticaret markalarından N11, Vestel Venus E5 32 GB akıllı telefonlarını yüzde 49 indirimle satışa sundu. İşte detaylar...

Vestel Venus E5 fiyatı ne kadar? İşte Vestel Venus E5 Nisan 2022 fiyat listesi!

Yeni bir akıllı telefon arayışında olanlar tüm fiyat performans ürünlerini inceliyorlar. Fiyat performans telefonları arasında yer alan Vestel Venus E5 özellikleriyle de dikkat çekiyor. İşte Vestel Venus E5 özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Konut fiyatlarındaki yükseliş durmuyor!

Konut fiyatlarındaki artış hakkında değerlendirme yapan Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, ev fiyatlarındaki düşüş beklenmediğini dile getirdi. 

TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı...

TORKAM E5'in son dükkanları bugün satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını yarın açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

TORKAM E5'te 0.64 kredi oranı fırsatı!

TORKAM birikimi ve TOKİ güvencesiyle E5 Karayolu’nun Sefaköy - Florya aksında yükselen TORKAM E5’in Rezidansları; 0,64 kredi oranı, 180 aya kadar vade seçenekleri ve 567 bin TL’den başlangıç gösteren fiyat avantajıyla yatırımcılarına maksimum kazanç sağlıyor.

Torkam E5’in cadde ve metro dükkanları 5 Nisan’da satılıyor!

Torkam ve TOKİ işbirliğiyle Sefaköy-Florya'da yükselen Torkam E5 projesinin cadde ve metro dükkanları 5 Nisan'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmayla satılıyor...

Mint Levent Olive projesi geliyor! Yeni proje!

Mint Levent Olive projesi için ön talep toplanıyor. Projede 242 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

mint E5 mint yapı fiyat listesi Haberi

mint E5 mint yapı fiyat listesi

Toplam 101 adet konuttan oluşan Mint E-5 projesinde fiyatlar en düşük 294 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Mint E5 Evleri projesinde zengün sosyal olanaklar da bulunuyor. 
 

Mint E-5  Evleri teslim tarihi 12 ay sonrası olarak planlanıyor. Kağıthane Mint E-5 projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. 
 
Mint E-5 Kağıthane projesinde; fitness salonu, misafir odaları, sinema odası, güvenlik, otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, yeşil alanlar sunuluyor.
 
Mint E5 Evleri 2017 fiyatları!

Projede metrekare birim fiyatı 7 bin 600 TL'den başlıyor. Mint E-5 Kağıthane fiyat listesi 294 bin TL ile 799 bin TL arasında değişim gösteriyor. 
 


Satış ofisi: Harmancı Giz Plaza KAT:4 TR 34410...