08 / 05 / 2024

mipim 2014 değerlendirmeleri

mipim 2014 değerlendirmeleri

MIPIM 2014 Fuarı'nda şehirciliğin önemi vurgulandı. Fuar izlenimlerini paylaşan Besa İnşaat A.Ş. Yönetim Kumlu Üyesi Efe Bezci, dünya standartlarına ulaşan Türk inşaat firmalarının çok sayıda ülkeden "ülkemizde inşaat yapın" teklifi geldiğini bildirdi.

Efe Bezci: MIPIM şehirciliğin önemini gösterdi!

11-14 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarında "binalardan önce şehirciliğin" önemi vurgulandı. Besa İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

İslam Memiş'ten gram altın ve dolar için flaş uyarı! 'Kesinlikle uzak durun' Eylül'de her şey değişecek!

Piyasa kahini olarak tanınan İslam Memiş, tarih vererek hem dolar hem de gram altın yatırımı konusunda kritik açıklamalar yaptı. Memiş, değerlendirmeleri sırasında 'Kesinlikle uzak durun' diyerek vatandaşı uyardı.

Kripto parayı o devlet de tanıdı! İlk kez resmi ithalatta kripto para kullandılar, doların etkisini azaltabilecekler mi?

İran hükümeti ilk kez kripto para ile ithalat siparişi verdi. Bu hamle yıllardır süren ağır ABD ekonomik yaptırımlarından kaçışın bir yolu olabilir değerlendirmeleri yapılıyor.

Mahmut Asmalı'dan 2022 yılı asgari ücret değerlendirmesi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mahmut Asmalı, 2022 yılı asgari ücret zammıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. İşte Asmalı'nın o değerlendirmeleri...

Ev almak isteyenler son haftayı iyi değerlendirsin!

Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik yılın son ayında da devam ediyor. İlker Akşit, ev almak isteyen vatandaşlara son bir haftayı iyi değerlendirmeleri önerisinde bulundu...

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgarı esti!

Uluslararası yatırımcıların, otel gruplarının ve fon yöneticilerin şehir planlamacıları ile buluştuğu dünyanın önde gelen fuarlarından MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgârı esiyor.

Boytorun Architects projelerini MIPIM 2017’de sergileyecek!

İstanbul merkezli ofislerinde mimari ve iç mimari tasarım, uygulama, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri sunan Boytorun Architects projelerini MIPIM 2017’de sergileyecek.

Tekirdağ Kentsel İyileştirme Başkanlığı'nın çalışmaları değerlendirildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yıl sonu değerlendirmeleri kapsamında düzenlen brifing toplantısında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığının 2016 yılında yaptığı çalışmalar hakkında genel bilgi aldı.

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

Kristal Şehir’de teslimat gecikti!

İHLAS İnşaat’ın Esenyurt’ta 2011’de başladığı 4 bin 655 konutluk Kristal Şehir projesinde konut teslimleri gecikti. 2014’de teslim edilmesi gereken evlerin, plan değişikliği ve altyapı engeline takıldığı belirtildi.

Deposite Sosyal Tesisi'nin değerleme raporu yayınlandı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Deposite Sosyal Tesisi'ne ait 30 Aralık 2014 değerleme raporunun güncellenmiş halini yayınladı.

Söke'de kentsel yenileme projeleri yarıştı!

Söke Belediyesi İmar Planı çalışmalarına altılık oluşturmak üzere açılan ‘İmar Planlarına Esas Kentsel Yenileme Eksenli Fikir Proje Yarışması’nın değerlendirmeleri tamamlandı.

Söke’de imar planı ve kentsel tasarım yarışması yapıldı!

Söke Belediyesi İmar Planı çalışmalarına altılık oluşturmak üzere açılan ‘İmar Planlarına Esas Kentsel Yenileme Eksenli Fikir Proje Yarışması’nın değerlendirmeleri tamamlandı.

mipim 2014 değerlendirmeleri Haberi

mipim 2014 değerlendirmeleri


Fransa'nın Cannes şehrinde 11-14 Mart tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olan MIPIM 2014 Fuarı'nda şehirciliğin önemi vurgulandı. Fuar izlenimlerini paylaşan Besa İnşaat A.Ş. Yönetim Kumlu Üyesi Efe Bezci, dünya standartlarına ulaşan Türk inşaat firmalarının çok sayıda ülkeden "ülkemizde inşaat yapın" teklifi geldiğini bildirdi. 


İstanbul Ticaret Odası ve Ankara Ticaret Odası öncülüğünde Türkiye'den çok sayıda büyük inşaat firmasının katıldığı MIPIM 2014 Fuarı, dünya gayrimenkul sektörünü bir araya getirdi. Besa İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, konferans ve proje lansmanlarının yanı sıra sektörlerin ülkelerinde hayata geçirdiği projeleri de anlattığı fuarda Türkiye'nin oldukça büyük bir çadır açarak sektörün dünya liderleriyle buluştuğunu ifade etti. Türk katılımcıların sektör temsilcilerine oldukça başarılı sunumlar yaptıklarını belirten Bezci, "Fuar Türkiye için çok faydalı geçti....