29 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten gram altın ve dolar için flaş uyarı! 'Kesinlikle uzak durun' Eylül'de her şey değişecek!

İslam Memiş'ten gram altın ve dolar için flaş uyarı! 'Kesinlikle uzak durun' Eylül'de her şey değişecek!

Piyasa kahini olarak tanınan İslam Memiş, tarih vererek hem dolar hem de gram altın yatırımı konusunda kritik açıklamalar yaptı. Memiş, değerlendirmeleri sırasında 'Kesinlikle uzak durun' diyerek vatandaşı uyardı.



Piyasa kahini olarak tanıan İslam Memiş, tarih vererek hem dolar hem de gram altın yatırımı konusunda kritik açıklamalar yaptı. Memiş, değerlendirmeleri sırasında 'Kesinlikle uzak durun' diyerek vatandaşı uyardı.

İslam Memiş'ten flaş açıklama! Gram altın için son kez uyardı! Böylesi bir daha gelmez!

Değerlendirmelerinin yatırım tavsiyesi olmadığına vurgu yapan İslam Memiş, "TL var ne yapmalı?" başlıklı videosunda "Bu hafta piyasalarda neleri takip ettik, alınacak pozisyonlar neler olmalı, önümüzdeki hafta bizi neler bekliyor, genel tabloyu yorumlayacağım." ifadelerini kullandı.

İşte İslam Memiş'ten flaş uyarı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön