27 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten gram altın hakkında flaş açıklama

İslam Memiş'ten gram altın hakkında flaş açıklama

Yaklaşan seçimler öncesinde çok sayıda vatandaş bankalardaki parasını çekerek ya altın ya da dolar aldı. Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın hakkında önemli açıklamalar geldi.



28 Mayıs seçimleri öncesinde vatandaşlar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Konuyla ilgili önemli gelişmeler yaşandı. 

Seçimden sonra dolarla ilgili olan gelişmelerle alakalı açıklamalarda bulunan İslam Memiş, 30 TL’ye kadar doların yükselebileceğini ifade etti. Şu anda da yüksek miktarlarda olan doların, özellikle seçimden sonra 30 TL’ye yükselme ihtimali bulunduğunu ifade etti.

Bu yüzden de gerek dolar üzerinden gerekse altın üzerinden yatırım yapmayı planlayan kişilerin, bu durumu göz önünde bulundurarak inceleme yapmaları ve öyle karar vermeleri öneriliyor. Tedbirli davranmakta fayda olduğunu söyleyen uzmanlar, özellikle şimdilerde pek çok vatandaşın kurban arayışı içerisinde bulunulduğu da söylüyor. Kurban fiyatlarının yükselmesi ile birlikte pek çok vatandaş bu konuda da bir arayış içerisine girdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön