10 / 05 / 2024

İslam Memiş'ten gram altın hakkında flaş açıklama

İslam Memiş'ten gram altın hakkında flaş açıklama

Yaklaşan seçimler öncesinde çok sayıda vatandaş bankalardaki parasını çekerek ya altın ya da dolar aldı. Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın hakkında önemli açıklamalar geldi.



İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalara göre pek çok vatandaş, bu konularda nasıl tedbir alacağını da merak ediyor.  İslam Memiş, altın konusunda bazı önemli söylemlerde bulundu. Vatandaşları fazla altın almaması ya da altının biraz daha düşük fiyatlardan alınması konusunda uyarıda bulundu. Memiş’e göre altın almak için, altın fiyatlarının biraz daha düşmesi beklenebilir.

Son birkaç yıl içerisinde piyasada değişen durumla beraber, hem altında hem dolarda ani değişimler ve ani çıkışlar olmuştu. Günümüzde de bu durum hala devam etmekte. Bu nedenlerden dolayı, altın ve dolar almak isteyen vatandaşların hem temkinli olması gerektiği hem de ciddi yükselişlere hazır olması gerektiği söylenebilir. Aynı zamanda altın ve dolarla alakalı yükselişlerin seçimden sonra daha da artacağı konusundaki söylentiler de vatandaşların dikkatini çekiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön