04 / 05 / 2024

mipim 2014 fuar tarihi

mipim 2014 fuar tarihi

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM' in 25'inci yılına özel düzenlenen davet iş dünyasını İstanbul'da bir araya getirdi...

Murat Kurum MIPIM 2019 fuarını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, uluslararası MIPIM 2019 fuarına katılan ülkelerin çadırlarını ziyaret etti. MIPIM 2019 3 gün sürecek.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Mehmet Özhaseki yarın MIPIM 2018 Fuarı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kapılarını yarın açacak MIPIM 2018 Fuarı'na katılarak konuşma yapacak...

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

MIPIM Gayrimenkul Fuarı 13-16 Mart'ta!

MIPIM Gayrimenkul Fuarı 13-16 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek. MIPIM 2018'de 500'e yakın şehir ve ilçe temsil edilecek. 

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor!

İstanbul görkemli maketi ile 4 gün MIPIM Fuarı'nda. İTO çadırında 21 bin gayrimenkul profesyonelini ağırlayacak.Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor..

Hatay, Mipim Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yapacak!

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

CNR Emlak Fuarı için katılımcı firmalar ne dediler?

CNR Emlak 2014 Fuarı birbirinden değerli firmalara ev sahipliği yaptı. Katılımın yoğun olduğu fuarda firmalar, müşterileriyle birebir iletişim kurdular. Yabancı müşterilerin fazlalığı katılımcı firmaları memnun etti. Firma yetkilileri “fuarın çok verimli”

ProPlan Proje Yönetimi, 2015 Mıpım Fuarı'na katıldı!

ProPlan Proje Yönetimi, hizmet verdiği iddialı projeleri ile bu yıl da Cannes’ da düzenlenen uluslararası MIPIM 2015 fuarına katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi MIPIM Fuarı'na stant açtı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa'nın Cannes kentinde bu yıl 26.'sı düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nda dev yatırımcılarla buluştu. Başkan Ahmet Edip Uğur, yatırımcıları fuar dönüşü Balıkesir'e davet etti

MIPIM 2015 Fuarı kapılarını bugün açtı!

Türkiye'den 21 firmanın katıldığı MIPIM 2015 Fuarı kapılarını bugün açtı. Bu yıl 26'sı düzenlenen fuara firmaların yanı sıra belediyeler de katıldı..

Sea Pearl projesi MIPIM 2015 fuarında tanıtılacak!

Avrupa Yakası’nın en gözde yerleşim merkezlerinden Ataköy’ün sahilinde yer alan ve yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen Kuzu Grup imzalı Sea Pearl projesi, MIPIM 2015 Fuarı’nda tanıtılacak.

Mustafa Taşkesen: Turizm Fuarı'nda Mardin'i tadımlık anlattık!

"Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı" na katılan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin'i görmeyen, Mardin'deki kültürel zenginlik ve hoşgörü ortamını yaşamayanın hayatında büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

mipim 2014 fuar tarihi Haberi

mipim 2014 fuar tarihi

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM'in 25'inci yılına özel düzenlenen davet iş dünyasını İstanbul'da bir araya getirdi. 


Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarı olan MIPIM 2014, 11-14 Mart'ta düzenlenecek. 


Uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirlerini Cannes'da bir araya getirecek olan fuarın bu yıl 25'inci senesi de kutlanacak. Fuara 1,5 ay ay kala MIPIM'in 25'inci yılına özel bir davet de İstanbul'da verildi. 


Ekonomist- Capital dergileri Yayın Yönetmeni Rauf Ateş, Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent, Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Jones Lang Laselle Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın ev sahipliğinde Trump Tower'da düzenlenen davette MIPIM'in bu yılki gündemi değerlendirildi, program hakkında bilgi verildi....