28 / 04 / 2024

MIPIM 2015 Fuarı kapılarını bugün açtı!

MIPIM 2015 Fuarı kapılarını bugün açtı!

Türkiye'den 21 firmanın katıldığı MIPIM 2015 Fuarı kapılarını bugün açtı. Bu yıl 26'sı düzenlenen fuara firmaların yanı sıra belediyeler de katıldı..



Bu yıl 26'sı düzenlenen MIPIM-The World's Property Market bugün itibariyle başladı ve 13 Mart'a kadar devam edecek. Fuar, Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek. 


MIPIM açılış kokteylinin ev sahipliğini İTO ve Beyoğlu Belediyesi yapıyor. MIPIM’e bu yıl Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırımcıları ve Türkiye'nin markalaşan şehirleri  katıldı. 


Fuara 96 metrekarelik dev maketle İstanbul, Ankara, Antalya ve Balıkesir katıldı. MIPIM'e katılan şehirler, uluslararası fon şirketleriyle birebir toplantılar gerçekleştirecek.

 

MIPIM 2015 Fuarı'na katılan kuruluşlar ve belediyeler asında; İstanbul Ticaret Odası, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi,  Ankara  Ticaret Odası, Beyoğlu Belediyesi bulunuyor. Firmalar arasında ise; DKY İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., IMS Proje Yönetimi, Kuzu Grup, Lal Gayrimenkul Değerleme, Nuhoğlu İnşaat, Ofton İnşaat, Piyalepaşa Gayrimenkul, Proplan Proje Yönetim, Tabanlıoğlu Mimarlık, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Vadistanbul yer alıyor.



Esra Nur AÇKI/Cannes


Geri Dön