29 / 04 / 2024

MIPIM 2015 kanal istanbul

MIPIM 2015 kanal istanbul

Fransa’nın Cannes kentinde başlayan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’nda bu yıl ‘Türkiye’ geçidi yaşanıyor. İstanbul Çadırı ve içinde yer alan İstanbul maketi büyük ilgi toplarken, Kanal İstanbul projesi fuarın yıldızı oldu.

Kanal Edirne'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Meriç Nehri'nde DSİ tarafından 2015 yılı kasım ayında 45 milyon lira bütçe ile başlatılan 'Kanal Edirne' projesinde kazı çalışmalarının yüzde  99'u tamamlandı. 

Feyezan Kanalı ve Peyzaj Projesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Hatay Valisi Ercan Topaca 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 15.00'te, İskenderun'da DSİ 6. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan "İskenderun Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi'nin temel atma törenine katıldı.

Bahçeşehir Soyak Konforia fiyatları 2015!

Soyak Konforia Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler sunuluyor. Soyak Yapı imzası ile yükselen proje Kanal İstanbul'a yakın bir bölgede bulunuyor. İşte Bahçeşehir Soyak Konforia fiyatları 2015...

Yeni Süveyş Kanalı projesi 6 Ağustos’ta tamamlanacak!

İnşaatına 6 Ağustos 2014’te başlanan Yeni Süveyş Kanalı projesi 6 Ağustos’ta 2015’te tamamlanacak. Yeni kanal, Mısır’ın geçiş ücretlerinden elde ettiği yıllık 5.3 milyar dolarlık geliri, 2023 itibarıyla 13.2 milyar dolara çıkaracak.

Tabanlıoğlu'nun Selçuk Ecza projesi en iyi ofis yapısı ödülü aldı!

Uluslararası arenada da imza attığı projeler ve kazandığı prestijli ödüllerle Türkiye mimarlığının önemli temsilcileri arasında öne çıkan Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM 2015'te de çok yönlü ve etkin bir şekilde yer aldı.

İstanbul, MIPIM'de 200 metrekarelik alanda tanıtıldı!

MIPIM 2015'te bin 200 metrekarelik alanda temsil edilen Türkiye, Fransa'nın parlayan yıldızı oldu. Kent tanıtım çalışmaları kapsamında ve firma stantlarında, 30 ülke heyeti ziyareti ve 2 bin 875 birebir görüşme gerçekleştirildi

Makbule Yönel Maya: Türkiye Mipim 2015'te ön plana çıktı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Dünya gayrimenkul piyasasının en önemli buluşmalarından birisi olan Mipim 2015’e bu yıl da katıldı. Cannes'da düzenlenen Mipim 2015'te, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin standı yakın ilgiyle ziyaretçilerle buluştu.

Tabanlıoğlu'nun projesi en iyi ofis projesi ödülü aldı!

TABANLIOĞLU Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015'te, İstanbul Üsküdar'da hayata geçen 'Selçuk Ecza' projesi ile 'En İyi Ofis Yapısı' ödülünü aldı..

Menderes Türel MIPIM'de Antalya'nın yatırım fırsatlarını anlattı!

Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'e Antalya damgasını vurdu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MIPIM'e dünya genelinden katılan 20 bin profesyonele An

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mıpım 2015'te En İyi Ofis Yapısı ödülünü aldı!

Türkiye mimarlığının önemli temsilcileri arasında öne çıkan Tabanlıoğlu Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015’te de çok yönlü ve etkin bir şekilde yer aldı.

ProPlan Proje Yönetimi, 2015 Mıpım Fuarı'na katıldı!

ProPlan Proje Yönetimi, hizmet verdiği iddialı projeleri ile bu yıl da Cannes’ da düzenlenen uluslararası MIPIM 2015 fuarına katıldı.

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesi MIPIM 2015'te!

Kuzu Grup imzası taşıyan Sea Pearl projesi, dünyanın önemli emlak fuarlarından biri olan MIPIM 2015’te yoğun ilgi gördü. Ataköy sahilinde yükselen proje, 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım değerine sahip

Antalya'nın vizyon projeleri dünya vitrininde!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "invest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı.

MIPIM 2015 kanal istanbul Haberi

MIPIM 2015 kanal istanbul

Fransa’nın Cannes şehrinde 26. kez düzenlenen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM dün başladı. Türkiye’nin bu yıl firmalar dışında şehir tanıtımlarını da öne çıkardığı fuar dört gün sürecek. İstanbul Ticaret Odası (İTO) 96 metrekarelik Yaşayan İstanbul maketini sergilemeye başladı. Ses ve görüntü efektleriyle İstanbul’un 24 saatini anlatan maket, İTO girişimiyle kurulan 300 metrekarelik ‘İstanbul Çadırı’nda gösteriliyor. Fuarda yabancı yatırımcıların en çok ilgilendiği proje ise Kanal İstanbul oldu.


‘İcraatta tasarruf aranmaz’

Yoğun ilgiyle karşılanan İstanbul Çadırı’nda her yarım saatte bir maketin sunumunun yer aldığı gösteri yapılıyor. İTO Başkanı İbrahim Çağlar’ın ‘fuarın en iyi konumunda’ olarak tanımladığı İstanbul Çadırı’na, toplam 3.5 milyon euro harcandı. Çağlar, “İtibar ve icraatta tasarruf aranmaz, ortaya koyduğumuz vizyon ve çekim gücü çok önemli. Maketin maliyeti ise 1.5 milyon...