02 / 05 / 2024

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesi MIPIM 2015'te!

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesi MIPIM 2015'te!

Kuzu Grup imzası taşıyan Sea Pearl projesi, dünyanın önemli emlak fuarlarından biri olan MIPIM 2015’te yoğun ilgi gördü. Ataköy sahilinde yükselen proje, 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım değerine sahip



Kuzu Grup'un Ataköy'de hayata geçirdiği Sea Pearl projesi, Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilen ve dünyanın önemli emlak fuarlarının başında gelen MIPIM 2015'te uluslararası yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı. Proje fuarda İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) İstanbul Çadırı'nda sergilendi.


Sea Pearl'un Ataköy sahilinde, kesintisiz deniz manzarasına karşı yükseldiğini ifade eden Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Avrupa Yakası'nın en gözde yerleşim merkezlerinden Ataköy'ün sahilinde yer alan ve yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirdiğimiz Sea Pearl projemiz fuara katılan gayrimenkul devlerinin de dikkatini çekmeyi başardı. Bulunduğu konum ve sunduğu ayrıcalıklar sebebiyle İstanbul'un imajını yükseltmeye katkı sağlayan Sea Pearl, diğer mega projeler ile beraber İTO çadırında ayrı standa sahip olabilen tek konut projesi. Sadece deniz manzarası değil denizle iç içe yaşam fırsatı sunan Sea Pearl'e fuarın ilk iki günü gösterilen yoğun ilgi ve alınan talepler neticesinde projemizin Ortadoğu'dan sonra Avrupalıları da konumu ve ihtişamıyla kendisine hayran bıraktığını gördük" dedi. Özen Kuzu, inşaatına ve satışına tüm hızıyla devam ettikleri Sea Pearl için yabancı yatırımcılardan önemli ölçüde ön talep topladıklarını da sözlerine ekledi.


'Yabancı yatırımcılara köprü olduk'

MIPIM Fuarı'yla ilgili de değerlendirme yapan Özen Kuzu, inşaat firmalarının yanı sıra, İstanbul, Ankara, Antalya, Balıkesir şehirleri ile Beyoğlu Belediyesi başta olmak üzere pek çok ilçeye de ev sahipliği yapan fuarın son derece verimli geçtiğini belirtti. Kuzu, sözlerine şöyle devam etti, "Türk inşaat ve yapı sektörüne katkı sunan fuarda, sektörün global anlamdaki dev oyuncularıyla bir araya gelmenin ve projelerimiz üzerinden bilgi vermenin olumlu sonuçlar doğurduğunu bir kez daha görmüş olduk. Uluslararası basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği fuarda, ülkemizdeki gayrimenkul pazarının geldiği noktayı dünyanın önemli yatırımcı ve geliştiricilerine anlatma imkânı bulduğumuz için mutluyuz."


Posta


Geri Dön