29 / 04 / 2024

MIPIM 2015 ne zaman

MIPIM 2015 ne zaman

Türkiye, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes'da düzenlenen MIPIM'e damgasını vurdu. Fuarda bu yıl kurulan 'İstanbul çadırı' ve kentin 96 metrekarelik dev maketi yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi

MIPIM 2015'te Türkiye 96 metrekare maket ile temsil edilecek!

ALKAŞ 'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, bu yıl Türkiye 'nin önde gelen gayrimenkul yatırımlarının ve markalaşan şehirlerinin katılımıyla gerçekleşecek.

Konut çevre temizlik vergisi 2015 ne kadar?

2464 sayılı Kanun gereğince konutların çevre temizlik vergisi, su faturalarına yansıtılıyor. Faturanın ödenmesi ile vergi de ödenmiş oluyor. Peki, konut çevre temizlik vergisi 2015 ne kadar?

Kira artış oranları Ekim 2015 ne kadar?

2014 Ekim ayında kira sözleşmesi imzalayan tarafların 2015 Ekim itibariyle sözleşme süresi uzamış kabul ediliyor. Yenilenen kiralamalarda kira bedelinde artış yapılıyor. Peki, kira artış oranları Ekim 2015 ne kadar?

Kira zam oranı Ekim 2015 ne kadar oldu?

Kiraya sözleşmenin senelik olarak yenilenmesi halinde zam yapılıyor. Kira bedeline yapılacak zam üretici fiyat endeksi oranlarından yüksek olamıyor. Peki, kira zam oranı Ekim 2015 ne kadar oldu?

Tapu harcı 2015 ne kadar?

Gayrimenkul alım satım işlemelerinde,ödenmesi gereken hizmet bedeli olarak karşımıza çıkan bedele tapu harcı deniyor. Peki, tapu harcı 2015 ne kadar?

Cins tashihi masrafı 2015 ne kadar?

Tapu üzerinde yapılan değişiklikler arasında cins tashihi de yer alıyor. Bu işlem ile bir gayrimenkulün tapudaki cinsi değiştiriliyor. Peki, cins tashihi işlemi nasıl yapılır? Cins tashihi masrafı 2015 ne kadar?

Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali "İçindeki festivali keşfet" sloganıyla başlıyor. Ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek, peki Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

4. Ankara Alışveriş Festivali'nde ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek. Peki Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 84. kez kapılarını açıyor. Bu yıl ilk kez Fuar Sanat Sokağı'nın da kurulacağı İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 ne zaman açılacak?

Tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Gayrimenkul devir işlemleri için tarafların belli oranda tapu harcı ödemesi gerekiyor. Ayrıca tapu harcının yanı sıra tapu döner sermaye ücretlerinin de ödenmesi gerekiyor. Peki, tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Emlak vergisi en son ödeme tarihi 2015!

Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler emlak vergisinin konusuna giriyor. Emlak vergisi iki eşit taksitte ödenebiliyor. Peki, emlak vergisi en son ödeme tarihi 2015 ne zaman?

Ev emlak vergisi oranları 2015!

Emlak vergisi, gayrimenkuller için devlete ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Evi, işyeri, arsa veya dükkanı olan mal sahipleri, bu verginin mükellefi oluyor. Peki, ev emlak vergisi oranları 2015 ne kadar?

Emlak vergisi yatırma tarihleri 2015!

Emlak vergisi bina veya arazinin maliki, varsa intifa hakkı sahibi, her ikisi de yoksa bina veya arazide malik gibi tasarruf edenler tarafından ödeniyor. Peki, emlak vergisi yatırma tarihleri 2015 ne zaman?

Tapuya ipotek koyma masrafı 2015!

Mevcut ya da ileride açılacak kredilerin teminatını oluşturmak için, belirli bir taşınmazın teminatı için ipotek konulabiliyor. Peki, tapuya ipotek koyma masrafı 2015 ne kadar?

MIPIM 2015 ne zaman Haberi

MIPIM 2015 ne zaman

10-13 Mart'ta Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, tüm sektörü aynı çatı altında topladı. Bu yıl 26'ıncı kez gerçekleşen ve 93 ülkenden yatırımcıları ağırlayan fuara bu yıl Türk inşaat sektörü damgasını vurdu. 300 metrekarelik 'İstanbul Çadırı'nın içinde 96 metrekarelik dev İstanbul maketi uluslar arası yatırımcıların yakın markajındaydı. İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) öncülüğünde geliştirilen proje ile İstanbul'un geleceğine yön verecek mega projeler ve kamu yatırımları teknoloji de kullanılarak sergilendi. Uluslararası katılımcıların İstanbul'u görebilecekleri 96 metrekarelik dev kent maketinde her saat başında İstanbul'un seslerini, tarihini yansıtan şovlar yapıldı. Diğer yandan 300 metrekarelik İstanbul Çadırı'nda özel sektörün yanı sıra İstanbul Maketi dışında Beyoğlu Bölgesi 11 metrekarelik maketiyle İstanbul'un kalbi olan Beyoğlu da tanıtıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...