21 / 05 / 2024

MIPIM 2016 projeler

MIPIM 2016 projeler

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Kentsel dönüşümün tartışmalı bölgesi Fikirtepe'de 'Yenitepe İstanbul' konut projesini geliştiren Nuhoğlu İnşaat da fuara katıldı. Fikirtepe'den MIPIM'e katılan tek firma olduklarını söyledi.

Diyarbakır'da 2016-2017'de yapılan projeler TBMM'de!

Diyarbakır ilinde 2016-2017 arasında yapılan projeler mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Cazibe Merkezleri Programı ile 23 ile önemli projeler geliyor!

23 Eylül 2016’da Başbakan Yıldırım tarafından açıklanan Cazibe merkezleri Programı kapsamında 23 ile önemli projeler geliyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı!

Hatay Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere MIPIM 2017'ye katıldıklarını söyledi.

Gayrimenkul sektörünün önde gelenleri 2016'yı değerlendirdi!

“Gayrimenkul” temalı düzenlenen yuvarlak masa toplantısında, sektörün önde gelen üç ismi “zorlu yıl” 2016’yı değerlendirdi, 2017 ve gelecek hedeflerini anlattı. Piyasanın önünü açacak formüller, iş planları ve projeler anlatıldı, sorunlar tartışıldı.

Dev projeler 2016'da ekonomik büyümeye katkı sağladı!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, 2016'nın, siyasi ve ekonomik gelişmeler açısından kolay bir yıl olmadığını belirterek "Tüm olumsuz gelişmelere karşın 2016'yı kayıp yıl olarak değerlendirmeyi doğru bulmuyorum" dedi.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

2016 mega projelerde açılış yılı olacak!

Türkiye, 15 Temmuz’daki darbe girişimine rağmen Mega projelerinde hız kesmiyor. 2016 yılı bazı mega projelerin bitirildiği, bazı mega projelerin ise temellerinin atılacağı bir yıl olacak. İşte o projeler...

Emlak Konut 2016 ödeme kampanyalı projeler!

Emlak Konut 2016 ödeme kampanyalı projelerin listesi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut'un tarihi kampanyası 1 - 30 Ağustos 2016 tarihleri arasında geçerli...

Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda mega projeler tanıtıldı!

İstanbul'daki mega projeler 26 Mayıs 2016'da gerçekleşen "Road Tunnel- Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı" etkinliğinde tanıtıldı.

Esas Gayrimenkul MIPIM Fuarı'nda projelerini tanıttı!

ESAS Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, 15-18 Mart 2016 tarihlerinde 27'inci kez gerçekleştirilen MIPIM 2016'da yer aldı.

Kalebodur MIPIM'de dikkat çekti!

“Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor” toplantı dizisinin “Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış” başlıklı son paneli, Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM 2016 Fuarı’nda gerçekleştirildi.

MIPIM 2016 projeler Haberi

MIPIM 2016 projeler

Kentsel dönüşümün tartışmalı bölgesi Fikirtepe'de 'Yenitepe İstanbul' konut projesini geliştiren Nuhoğlu İnşaat da fuara katıldı. Fikirtepe'den MIPIM'e katılan tek firma olduklarını söyleyen Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, gelecek yıl firmaların birleşerek etkili bir tanıtım yapacağını söyledi. Bölgede ruhsatını alan ya da alma aşamasında olan 15 firma olduğunu dile getiren Nuhoğlu, "Fikirtepe'de dönüşüm 4 yıldır tartışılıyor. Süreç bu yıl hızlanacak ve 30 firma bölgede inşaata başlayacak" dedi. Yabancı yatırımcıların ruhsatlı ve kat ittifakı kurulan gayrimenkul projelerini tercih ettiğini belirten Nuhoğlu, Fikirtepe'de ruhsat alamayan çok sayıda firma olduğu için MIPIM'e katılım olmadığını dile getirdi. 2016'da gerçekleşecek fuarda ise tüm firmaların birleşerek tanıtım yapacağını ifade eden Nuhoğlu, "2016'da Fransa'da Fikirtepe yılı olacak. 25-30 bin konutluk yeni projelerin maketlerini sergileyeceğiz" diye...