05 / 05 / 2024

MIPIM 2017 fırsatlar toplantısı

MIPIM 2017 fırsatlar toplantısı

14 - 17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da düzenlenecek “Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2017” öncesinde sadece Türkiye’de değil dünyada da yıldız olmaya odaklanan gayrimenkul sektörünün büyük oyuncuları basın toplantısında buluşuyor.

Murat Kurum Dubai'de, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlattı!

Emlak Konut GYO, her yıl gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Cityscape 2017’de Türkiye’deki büyük gayrimenkul fırsatlarını katılımcılara anlattı

DAP Çadır Günleri 2017 fırsatları!

DAP Dünyası 2017 Çadır Günleri fırsatlarından yararlanmak için son gün 14 Nisan Cuma. DAP Çadır Günleri fırsatları kapsamında hemen teslim projelerde yüzde 25'e varan indirimler sizleri bekliyor...

Adam Kule ödeme fırsatları 2017!

İstanbul'un Maltepe Dragos bölgesinde inşa edilen Adam Kule Evleri'nde 1+0 ve 1+1 daire seçenekleri bulunuyor. Adam Kule ödeme fırsatları 2017...

MIPIM 2017'ye doğru gayrimenkulde fırsatlar toplantısı 8 Şubat'ta!

14 - 17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da düzenlenecek “Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2017” öncesinde sadece Türkiye’de değil dünyada da yıldız olmaya odaklanan gayrimenkul sektörünün büyük oyuncuları basın toplantısında buluşuyor.

Batışehir'de Premium'a özel yeni fırsatlar sunuluyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabınaözel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Toya Moda'da kredi fırsatları!

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda yer alan TOYA MODA, ev sahibi olmak isteyenleri cazip kredi fırsatları ile buluşturuyor.

TOKİ'nin yeni fırsatları neler?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirlerinin yanı sıra yatırımcıya da yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

TOKİ yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Toplam 342 adet dairenin yer aldığı Mirage Rezidans Güneşli'de lansmana özel indirimler uygulanıyor. Proje "Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

MIPIM 2017 fırsatlar toplantısı Haberi

MIPIM 2017 fırsatlar toplantısı

14 - 17  Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da düzenlenecek “Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2017” öncesinde sadece Türkiye’de değil dünyada da yıldız olmaya odaklanan gayrimenkul sektörünün büyük oyuncuları, açıklamaları ve stratejileriyle sektöre yön veren yön veren STK’lar, temsil ettikleri yerleşimleri dünyanın en önemli yatırım coğrafyalarından biri haline getirme kararlılığındaki belediye başkanları;  Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü  Yonca Aközer ev sahipliğinde buluşuyor.


GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun başta olmak üzere gayrimenkul sektörüne yön veren kanaat önderlerinin MIPIM 2017 kadar Türkiye gayrimenkul sektörünün geleceği ve dünya yatırımcıları için barındırdığı fırsatlar hakkında da değerli açıklamalarının olacağı basın toplantısı 8 Şubat 2017 tarihinde...