30 / 04 / 2024

MIPIM antalya

MIPIM antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi 137 hektar alanda kentsel dönüşümü başlattıktan sonra bu yıl ilk defa katıldığı MIPIM'de çılgın projesini anlattı.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Antalya MIPIM Fuarı'na talip!

Antalya Fuarcılık ve Yatırım Anonim Şirketi (ANFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM Fuarı'nı Antalya'da yapmaya talip olduklarını bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden MIPIM'e çıkarma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’e damga vurdu. Antalya’nın vizyon projelerini sergilediği stant adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Antalya Green Hub projesi MIPIM'de görücüye çıkacak!

Yüksek Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub masterplan projesi dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM 2016’da tanıtılacak. Fuarda, R08.D24 no'lu Antalya Büyükşehir Belediyesi stantında tanıtılacak.

Antalya'nın projeleri Cannes'da görücüye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesince yapım maliyeti 3 milyar doları bulacağı tahmin edilen 5 proje, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM'de uluslararası yatırımcılarına anlatılacak.

Antalya MIPIM Fuarı'na katılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fransa'nın Cannes şehrinde 15-18 Mart 2016 tarihleri düzenlenecek ve kendi alanında en prestijli fuar olan MIPIM'e katılacak.

Antalya, 1 milyar TL'lik Boğaçayı projesini MIPIM'de tanıttı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 137 hektar alanda kentsel dönüşümü başlattıktan sonra bu yıl ilk defa katıldığı MIPIM'de çılgın projesini anlattı.

Menderes Türel MIPIM'de Antalya'nın yatırım fırsatlarını anlattı!

Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'e Antalya damgasını vurdu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MIPIM'e dünya genelinden katılan 20 bin profesyonele An

Antalya'nın vizyon projeleri dünya vitrininde!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "invest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı.

Antalya ‘çılgın projesi’ni tanıttı: KanalAntalya!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 137 hektar alanda kentsel dönüşümü başlattıktan sonra bu yıl ilk defa katıldığı MIPIM’de çılgın projesini anlattı. Projenin 1 milyarTL’ye mal olacağı açıklandı

Antalya'nın projeleri Mıpım Fuarı'nda tanıtılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "İnvest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2015’te görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Antalya vizyon projelerini MIPIM 2015'te tanıtıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "invest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

MIPIM antalya Haberi

MIPIM antalya

Kanal İstanbul'dan esinlenerek projelendirilen Boğaçayı Projesi kapsamında Antalya'ya 40 kilometre sahil kazandırılacak. Antalya Belediye Başkam Menderes Antalya 'çılgın projesi'ni tanıttı Türel, projenin 1 milyar TL'ye mal olacağını söyledi. 


Film yapımcılannın Antalya'nın film çekimleri açısından dünyanın en uygun şehirlerinden olduğunu anlattıklarım belirten Başkan Türel, Antalya'yı sinema şehri yapacaklarım söyledi.Türel, "Hollywood'la görüşmeler çok olumlu geçti. Gelen ekip şehrin film çekimleri için çok uygun olduğunu ve çok beğendiklerini söylediler. Projemizi Başbakan Ahmet Davutoğlu da destekliyor" dedi.


Ekonomi...