21 / 07 / 2024

MIPIM davet 15 yıl

MIPIM davet 15 yıl

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de bu yıl da yerini alan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., bu vesileyle 15. kuruluş yıl dönümü onuruna bir davet düzenledi.

MIPIM 15-18 Mart'ta!

GYODER'in 300 metrekarelik "İstanbul Çadırı" ile yer alacağı, MIPIM, 15-18 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

MIPIM’de 15. yıla özel davet düzenlendi!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de bu yıl da yerini alan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., bu vesileyle 15. kuruluş yıl dönümü onuruna bir davet düzenledi.

Antalya'daki inşaat yasağı 15 Ekim'de bitecek!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, Antalya'da 15 Ekim tarihine kadar sürecek olan inşaat yasağına uyulması noktasında müteahhitleri hassas davranmaya davet etti.

MIPIM 2016 Gayrimenkul Fuarı 15 - 18 Mart'ta!

Türkiye, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen MIPIM’e iddialı hazırlandı. Fuara, başta hükümet üyeleri olmak üzere 850 katılımcıyla gidilecek. Fuar 15 - 18 Mart arasında gerçekleşecek.

MIPIM 2016’da Türkiye 15 şehirle temsil edilecek!

93 ülkeden gayrimenkul devleri kadar iddialı şehirlerin de katılacağı MIPIM 2016’da geçen yıl özellikle şehir katılımlarıyla uluslararası ilginin merkezine yerleşen Türkiye’nin bu yıl 15 şehirle temsil edilmesi bekleniyor.

Amplio MIPIM'de yatırımcıları Türkiye'de uzun soluklu projeler için davet etti!

MIPIM etkinliğinde konuşan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, sürdürülebilirliğin temelinin yaratıcılığa dayandığını belirtti. Amplio MIPIM'de yatırımcıları Türkiye'de uzun soluklu projeler için davet etti.

Ferda Cemiloğlu, yatırımcıları Erbil'e davet etti!

Erbil’de 10 yılda 15 proje alan Türk iş kadını Ferda Cemiloğlu, yatırımcıları bölgeye davet etti: Arazi bedava. 10 yıl vergi yok. Üstelik şirketler kârı ülkelerine götürebiliyor.

Vadistanbul, 12–15 Mart tarihlerinde MIPIM Fuarı'nda yer alacak!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Vadistanbul, 12 – 15 Mart tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek MIPIM Fuarı’nda yerini alıyor

MIPIM mobil cihazlar için uygulama geliştirdi!

En prestijli gayrimenkul fuarı olan MIPIM 12 - 15 Mart 2013 tarihleri arasında yapılacak fuar için bilgilendirme ve kolaylık sağlayacak pratik bilgilerin yer alacağı bir mobil uygulama geliştirdi...

MIPIM'de Türkiye 12-15 Mart'ta Onur Ülkesi olarak yer alacak!

MIPIM” 12-15 Mart 2013 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleşecek. Türk ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının artışı nedeniyle 2013 yılı "Onur Ülkesi" seçildi

MIPIM 2013, 12-15 Mart tarihleri arası Cannes'ta yapılacak!

12-15 Mart tarihleri arası gerçekleşecek olan MIPIM 2013 fuarı, Türkiye’yi Onur Ülke olarak seçti..

TT Arena Stadı 15 Ocak'ta açılacak!

Bir aslan doğuyor sloganıyla inşa edilen Arena, 15 Ocak'ta açılacak UEFA'nın tüm kriterlerini taşıyarak bir ilke imza atacak

MIPIM davet 15 yıl Haberi

MIPIM davet 15 yıl

TSKB Genel Müdürü Suat İnce ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen davete, gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri katıldı. 


TSKB Genel Müdürü Suat İnce, “TSKB markasının ulusal pazardaki yarım asrı aşkın itibar ve gücüyle daima bu iştirakimizin yanında yer alıyoruz”...