07 / 05 / 2024

mipim Efe Bezci

mipim Efe Bezci

11-14 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarında "binalardan önce şehirciliğin" önemi vurgulandı. Besa İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Auto İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Efe tarafından kuruldu.

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Efe Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Efe Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Şelçuk Şahin kuruldu.

Hasan Efe Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Efe Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Efe tarafından kuruldu.

Ünlü isimler mimar Efe Kesgün'ün doğum gününe katıldı!

Mimar Efe Kesgün, doğum gününü arkadaşı Oğulcan Engin’in mekanı Emily’s Garden’da verdiği parti ile kutladı. Doğum günü partisine birçok ünlü isim katıldı...

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

The Bo Viera projesinin patronu Salih Bezci'den şok açıklama!

Bodrum Gündoğan’daki projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından önce mühürlenen sonra da kaçak bölümleri yıkılan Salih Bezci, "Binalar arasında 6 metrelik alanlar vardı. ‘Oraları da oda yapalım geçer gider’ diye düşündüm. Basiretim bağlandı. Hata benim" diye açıklamalar yaptı...

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

Paris Efe'den Cityscape Dubai 2019 değerlendirmesi!

Sektörün bilinen en canlı ve dış konut pazarının can damarı haline gelen Cityscape Dubai 2019’da neler oldu? Efe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Paris Efe yorumladı…

Salih Bezci'den The BO Viera açıklaması!

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, The BO Viera ile ilgili açıklama yaptı. İşte Bezci'nin açıklaması;

mipim Efe Bezci Haberi

mipim Efe Bezci

Mipim izlenimlerini paylaşan Besa İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, dünya standartlarına ulaşan Türk inşaat firmalarının çok sayıda ülkeden “ülkemizde inşaat yapın” teklifi aldığını bildirdi.


İstanbul Ticaret Odası ve Ankara Ticaret Odası öncülüğünde Türkiye’den çok sayıda büyük inşaat firmasının katıldığı MIPIM 2014 Fuarı, dünya gayrimenkul sektörünü bir araya getirdi.


Efe Bezci, konferans ve proje lansmanlarının yanı sıra sektörlerin ülkelerinde hayata geçirdiği projeleri de anlattığı fuarda, Türkiye’nin oldukça büyük bir çadır açarak sektörün dünya liderleriyle buluştuğunu ifade etti.


Türk katılımcıların sektör temsilcilerine oldukça başarılı sunumlar yaptıklarını belirten Bezci, “Fuar Türkiye için çok faydalı geçti. Dünyada neler oluyor, gayrimenkul ve mimarlık sektörü neler yapıyor, önemli ülkelerin projeleri ne durumda, hepsini inceledik ve gördük ki; Türkiye dünya standartlarına hızla yükselmekte. Sektörün gelişimi açısından bu...