02 / 05 / 2024

mipim fuarında istanbul yok

mipim fuarında istanbul yok

Yabancı yatırımcının gözdesi İstanbul, dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonu Cannes MIPIM Emlak Fuarı'nda yoktu.

Usta mimarlar ve malzeme uzmanları 1-4 Nisan'da Yapı Fuarı'nda!

1-4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, usta mimarları ve malzeme uzmanlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Steelin 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda!

Yapı sistemleri markası Steelin, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yerini aldı. Şirket, fuarda ilgi odağı oldu.

Hekim Yapı, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu

CASE İş Makineleri, Beton İstanbul 2017 Fuarı’nda!

CASE, Beton İstanbul 2017 Fuarı’nda sergilediği ürünleriyle, inşaat sektörünün ihtiyacı olan yüksek perfomans, güç ve konforu bir arada sunduğunu bir kez daha gösterdi.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Büyükyalı İstanbul, Azerbaycan RECEXPO Fuarı’nda!

Büyükyalı İstanbul projesini; Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Büyükyalı İstanbul, CNR Emlak Fuarı’nda tanıtıldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat; İstanbul Kazlıçeşme’de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesini, “Emlak Yatırım Projeleri ve Finansman Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Büyükyalı İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda yerini aldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat, İstanbul Kazlıçeşme’de, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği, Büyükyalı İstanbul projesini, Dubai’de düzenlenen CityScape Fuarı’nda, Arap dünyası başta olmak üzere, yabancı yatırımcılara tanıttı.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

mipim fuarında istanbul yok Haberi

mipim fuarında istanbul yok

Ünlü başkentlerin akın ettiği fuarda Türk özel sektör temsilcileri “Küçük kasabalar bile gelmiş. Londra'nın yatırıma ihtiyacı mı var da burada” diyerek tepki gösterdi

SON dönemde dünya gayrimenkul piyasasının en gözde kenti haline gelen İstanbul, gayrimenkul alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan MIPIM Emlak Fuarı'nda görücüye çıkamadı. Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen fuarda İstanbul'un yer almaması Türk özel sektör temsilcilerinin tepkisini çekerken katılımcılar, “Londra'nın Paris'in yatırıma ihtiyacı mı var da burada” ifadesini kullandı.
Dört gün süren fuara dünya genelinde 150 ülkeden bine yakın proje katılırken 30 bin kişi fuarda görücüye çıkan projeleri yakından tanıma fırsatı buldu. Yabancı yatırımcının fuara ilgisi çok yüksek olduğu için İstanbul'un kent...