02 / 05 / 2024

mipim think thank toplantısı

mipim think thank toplantısı

Cannes'de düzenlenen MIPIM Fuarı'nın 'Think Tank' toplantısına katılan Başkan Türel, büyük kentlerin yöneticileri ile kentlerin geleceğini tartıştı. Türel toplantıda, iç yatırım çekmeye yönelik uyguladıkları stratejilere dair deneyimlerini paylaştı.

Think Archıtects Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Think Archıtects Proje Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Faruk Argün ve Muhammet Sıddık Eskin ortaklığında kuruldu. 

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

Hatay, Mipim Gayrimenkul Fuarı'na çıkarma yapacak!

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

Akın akın Mipim’e gidiyoruz!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Mipim fuarı için Türkiye’den kamu ve özel yatırımcılar hazırlıklarını tamamlamak üzere. Yatırımcıların fuardaki öncelikli amacı İstanbul ve Türkiye markasını tanıtmak...

Think Mimarlık Tasarım ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Think Mimarlık Tasarım ve Mühendislik Limited Şirketi, Hüseyin Penbeoğlu, Onur Can Tepe, Yasin Toparlar tarafından 18 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Makbule Yönel Maya: Türkiye Mipim 2015'te ön plana çıktı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Dünya gayrimenkul piyasasının en önemli buluşmalarından birisi olan Mipim 2015’e bu yıl da katıldı. Cannes'da düzenlenen Mipim 2015'te, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin standı yakın ilgiyle ziyaretçilerle buluştu.

Antalya projeleri MIPIM'de tanıtıldı!

Cannes'de düzenlenen MIPIM Fuarı'nın 'Think Tank' toplantısına katılan Başkan Türel, büyük kentlerin yöneticileri ile kentlerin geleceğini tartıştı. Türel toplantıda, iç yatırım çekmeye yönelik uyguladıkları stratejilere dair deneyimlerini paylaştı.

Think Fabricate'den Lantern Helix aydınlatma!

Tasarım firması Think Fabricate'in tasarladığı Lantern Helix Aydınlatma, farklı boyut ve şekildeki 14 adet fener şeklindeki sarkıtın birleşiminden oluşuyor. Think Fabricate'den Lantern Helix aydınlatma modelleri...

İki Desing Group Mipim'de 2 ödül kazandı!

Türkiye'nin güçlü mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Desing Group, projelendirdiği Spine Tower ile 2014 yılı MIPIM'de ' Türkiye'nin En İyi Projesi ' ödülünü kazandı.

GYODER, Mipim 2014’deki fırsatları yabancı yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından Mipim 2014 Gayrimenkul Fuarı’nda düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye’deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

Tema İstanbul, MİPİM'de yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu!

MIPIM'de görücüye çıkan Tema İstanbul, yabancı yatırımcının ilgi odağı oldu. Projenin genel müdürü Arslan " Yunanistan ve Polonya'dan yeni projeler için görüşme talepleri aldık " dedi...

Quasar İstanbul'dan MIPIM'e caz konseri!

Türkiye’deki en değerli İsviçreli gayrimenkul yatırımı olan ve “Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul; Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Gayrimenkul Fuarı’na ünlü caz sanatçısı Karsu Dönmez’in konseriyle renk kattı.

MIPIM 2014'de onur ülke Türkiye açılışı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuar olan MIPIM kapılarını açtı. Türkiye fuarda Brezilya ve Rusya ile birlikte Onur Ülke olarak yer alıyor.

mipim think thank toplantısı Haberi

mipim think thank toplantısı

 Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı'nın 'Think Tank' toplantısına katılan Başkan Türel, büyük kentlerin yöneticileri ile kentlerin geleceğini tartıştı, Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'e Antalya damgasını vurdu. Antalya Büyükşehir Belediyesi vizyon projeleri, Kepezaltı Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Konyaaltı Sahil Projesi, Boğaçayı Projesi, Kruvaziyer Liman Projesi ve Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ile fuardaki yerini aldı. 93 ülkeden 4 bin 500 yatırımcıya ev sahipliği yapan fuarda, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MIPIM Belediye Başkanları 'Think Tank' (düşünce kuruluşu) toplantısına katıldı. 


Deneyimlerini paylaştı Başkan Türel toplantıda, iç yatırım çekmeye yönelik uyguladıkları stratejilere dair deneyimlerini paylaştı. Menderes Türel, MIPIM'e dünya genelinden katılan 20 bin profesyonele Antalya'yı anlatarak, kentteki yatırım fırsatları hakkında...