18 / 05 / 2024

Mir Bulut Mühendislik iletişim

Mir Bulut Mühendislik iletişim

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Mir Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mir Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akkuş tarafından kuruldu.

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermeye bedeli ile Hatice Bulut tarafından kuruldu.

Bba Mühendislik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bba Mühendislik İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Karaboğa ve Bulut Senyücel ortaklığında kuruldu.

Sra Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Sra Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Fatih'te Ruken Zengin ve Serdar Bulut ortaklığında kuruldu.

Mara Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mara Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Büyükçekmece'de Abdulkadir Kartal ve Ergin Bulut ortaklığında kuruldu.

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Novum Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novum Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Karaman ve Uygar Bulut kuruldu.

B2 Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B2 Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Bulut tarafından kuruldu.

Edi Mühendislik Müşavirlik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edi Mühendislik Müşavirlik Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Şengül, Murat Yıldırım ve Mükremin Bulut tarafından kuruldu.

Tiga Yapı Restorasyon Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiga Yapı Restorasyon Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çağlar Bulut tarafından kuruldu. 

Mestro Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Mestro Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Karagöz ve Bahattin Bulut Albayrak tarafından kuruldu.

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik Ve Ndt Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik Ve Ndt Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Bulut tarafından kuruldu.

Mhy Yapı Mühendislik İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhy Yapı Mühendislik İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Emine Bulut, Mert Bulut ve Satılmış Bulut ortaklığında kuruldu. 

Mir Bulut Mühendislik iletişim Haberi

Mir Bulut Mühendislik iletişim

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Mir Bulut Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-MİMARLIK-MÜHENDİSLİK 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek....